Bezorgen niet standaard meeverzekerd

Bezorgen niet standaard meeverzekerd

Het is een uitzonderlijke tijd waarin het Coronavirus ons allemaal bezighoudt. De gevolgen van het Coronavirus heeft naast de gezondheidsproblemen, ook een enorme impact op het bedrijfsleven.
 

Spontaan beginnen met bezorgen
Wij vinden het heel mooi om te zien dat veel bedrijven direct met initiatieven komen om zo de omzetdaling of zelfs het wegvallen van de gehele omzet zoveel mogelijk te beperken. Veel horecabedrijven en mkb’ers beginnen spontaan met het bezorgen van maaltijden. Wij zijn trots op de ondernemingen die zo snel en flexibel meebuigen in deze bijzondere tijden.
 
Bezorgen niet standaard meeverzekerd
Maar let op. Bezorging is standaard uitgesloten bij een motorrijtuigenverzekering. Gelukkig hebben veel verzekeraars inmiddels aangegeven dat op aanvraag bezorging tijdelijk gewoon meeverzekerd kan worden. Deze activiteit moet dan wel aangemeld worden.
 
Geef uw nieuwe situatie aan ons door
Bent u ook gaan bezorgen of heeft er een andere verandering plaats gevonden in uw bedrijfsvoering? Laat het ons dan vooral weten. Dan kijken onze adviseurs met u mee en regelen we de aanpassingen wanneer nodig.
 
Heeft u vragen?
Onze adviseurs staan voor u klaar voor al uw vragen. Bekijk op welke manieren u contact met ons op kunt nemen.
 
In deze onwerkelijke tijd maken we samen het verschil. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar, thuis en op het werk.