REGIOBANK GORREDIJK EN GROU

Wist je dat we ter uitbreiding van onze dienstverlening bij onze kantoren in Gorredijk en Grou een RegioBank hebben? RegioBank is dé bank in de buurt, met een verfrissend duidelijk uitgangspunt: betalen en sparen, geen gedoe. Voor vragen of advies kan je gewoon binnenlopen. Wel zo makkelijk.

DE ADVISEUR DIE je KENT

Onze RegioBank kent vaste adviseurs. Zo heb je altijd een bekend en vertrouwd gezicht. Jij kent ze en zij kennen jou. Dat is prettig en vertrouwd. Een fijne basis voor een gesprek over bankzaken.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij nemen de tijd en zetten graag een stap extra voor onze klanten. Zo ben je ook bij ons kantoor welkom wanneer je uitleg wilt over Internet Bankieren of het gebruik van onze Mobiel Bankieren app.

EEN BANK VOOR DE HELE FAMILIE

Je vindt onze financiële diensten voor jou en jouw kinderen onder één dak. Een betaal- of spaarrekening voor jezelf of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor je kind. En met JongWijs leert je kind stapsgewijs omgaan met geld.

Kom vooral even langs om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen. De koffie staat voor klaar. Ga direct naar ons adres.