RegioBank. Jouw bank dichtbij.

De persoonlijke bank bij jou in de buurt. Waar je zelf bepaalt hoe jij je bankzaken regelt. Waar je kinderen nog binnen lopen om hun spaarpot te legen. Wij zijn uw Zelfstandig Adviseur Regiobank.

Afspraak maken RegioBank

Openingstijden
Maandag: 09.00-16.30 uur

Dinsdag: 09.00-16.30 uur
Woensdag: 09.00-16.30 uur
Donderdag: 09.00-16.30 uur
Vrijdag: 09.00-16.30 uur

Even voorstellen

Dorothé Visbeek-Bonthuis
RegioBank adviseur

Adisa Terzic-Huremovic
RegioBank adviseur

Waar kunnen wij je bij helpen?

Bankzaken

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij je past. Betalen zoals jij dat wilt.

En sparen zoals jij dat wilt. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen.

Hypotheken

Een hypotheek die bij je past. Je droomhuis gevonden? Bij RegioBank vindt je een hypotheek die past bij jouw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons,  jouw Zelfstandig Adviseur aan het juiste adres.

 

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren, jij kiest.