0513-461346
Schade melden
Schade melden
Schade melden
Hypotheekadvies in Harlingen2022-08-22T10:32:43+01:00

Hypotheekadvies

Verhuizen, verbouwen of verduurzamen? Wij zijn er voor iedere situatie. Op ons kantoor in Harlingen of gewoon bij jou thuis. Wel zo makkelijk.

Gratis gesprek aanvragen

Waarom Van Campen & Dijkstra in Harlingen?

Je eerste gesprek is altijd gratis

Waar en wanneer je maar wilt

Deskundig onafhankelijk advies

Gratis eerste hypotheekgesprek

Met ons gratis hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen. Zo weet je meteen binnen welk budget je naar woningen kunt kijken. Handig als je op zoek bent naar een koophuis, of als je gewoon nieuwsgierig bent: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? En wat zijn mijn maandlasten?

Waarom hypotheekadvies van Van Campen & Dijkstra?

Onze hypotheekadviseurs geven advies, gericht op jouw situatie, nu en in de toekomst. Want niet alleen bij de aankoop van een (eerste) huis, ook wanneer je wilt verbouwen, duurzamer wilt gaan wonen, wilt profiteren van een lagere hypotheekrente of de overwaarde van je huidige woning wilt benutten, ontfermen wij ons over jouw hypotheek. Zo kun jij je focussen op het nieuwe huis, de verhuizing of de verbouwing. En ben je al verzekeringsklant bij Van Campen & Dijkstra, dan kun je profiteren van een korting op het advies- en bemiddelingstarief die kan oplopen tot wel € 400.

Ik wil een gratis gesprek

We zien je graag bij het gratis hypotheekgesprek waarin we jouw vragen beantwoorden en de mogelijkheden bespreken. Dat kan op ons kantoor aan de Voorstraat 94 in Harlingen, of bij jou thuis!

Onafhankelijk hypotheekadvies voor iedere situatie

Of je nou je eerste huis gaat verkopen, een volgende woning of je huis wilt verduurzamen. Wij zijn er voor iedere situatie.

Bespreek samen jouw wensen en mogelijkheden.

Vooraf duidelijkheid over je maandlasten en wat je kunt bieden.

Op kantoor (volgens de huidige maatregelen), telefonisch of online.

Vraag direct een gratis hypotheekgesprek aan

gratis gesprek aanvragen

In 6 stappen jouw hypotheek geregeld

1.

Oriënteren

Maximaal leenbedrag, maandlasten, verbouwen, overwaarde benutten. Je prangende vragen nemen we door tijdens het gratis oriëntatiegesprek.

2.

Huizenjacht

Je budget is bekend. Tijd voor de huizenjacht! Neem je aankoop-
makelaar in de hand? Dan kun je de kosten mogelijk meefinancieren.

3.

Onderhandelen

Je hebt je droomhuis gevonden. Tijd om een bod uit te brengen. Maar bied niet meteen je maximum te lenen bedrag, laat wat onderhandelruimte over.

4.

Hypotheek regelen

Het bod is geaccepteerd, nu komen wij weer in beeld. Samen met jou bepaalt onze hypotheekadviseur welke hypotheek en verstrekker het beste bij jouw situatie past.

5.

Hypotheekofferte tekenen

Nu de vorm en verstrekker zijn gekozen, verzamel jij de benodigde documenten en vragen wij een hypotheekofferte bij de verstrekker aan.

6.

Notaris

Nog even je handtekening onder de akte van levering en de hypotheek-
akte zetten en het huis is officieel van jou! Nu kan het klussen en verhuizen
beginnen!

Waarmee kunnen wij je nog meer helpen?

Wij zijn jouw persoonlijke financiële adviseur in de buurt. Bij Van Campen & Dijkstra hebben wij alles onder één dak!

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij je past.

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen.

Een hypotheek die bij je past. Je droomhuis gevonden? Bij RegioBank vind je een hypotheek die past bij jouw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons,  jouw Zelfstandig Adviseur aan het juiste adres.

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren, jij kiest.

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant