Woonevent Westerkwartier

Op donderdag 30 november 2023 organiseert Van Campen & Dijkstra in samenwerking met 050Wonen het allereerste Woonevent in Marum.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van je woning of wil je informatie over het woningaanbod in de regio? Wil je jouw huis klaarmaken voor de toekomst of wil je juist een andere woning kopen? En wil je weten wat hierbij jouw rechten en plichten zijn?

Kom donderdag 30 november tussen 16.00 uur en 20.00 uur naar het Woonevent aan de Raadhuisstraat 15 in Marum, laat je informeren en stel alle woon- en hypotheekvragen die je hebt. Toegang is gratis.

Iedereen is van harte welkom op deze informele inloopavond voor financieel inzicht en rust. Van jong volwassenen tot pensionado’s, met of zonder eigen koopwoning, klant of geen klant van Van Campen & Dijkstra RegioBank.

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

We zien je graag op het Woonevent!

Hypotheekadvies

Onze hypotheekadviseur Niek Klasema staat tijdens het Woonevent voor je klaar om alle vragen op het vlak van de financiering van jouw woonwensen te beantwoorden.

Niek is naast hypotheekadviseur ook gecertificeerd Adviseur Duurzaam Wonen. Hij kan je dan ook informeren over de mogelijkheden omtrent verduurzaming van je woning en de financiering daarvan. Dit kan met de eventuele overwaarde van je huis, door een extra hypotheek te nemen of met behulp van subsidies. Wij adviseren, jij kiest!

Makelaar

Namens 050Wonen Makelaardij is makelaar Otto de Gries ook aanwezig op het Woonevent. 050Wonen gaat voor een professionele aanpak in een informele sfeer. Otto kan je alles vertellen over het woningaanbod in het Westerkwartier en de mogelijkheden voor het verkopen van je eigen woning.

Maar ook wanneer je wilt weten wat de huidige waarde van jouw woning is, kun je bij 050Wonen terecht voor een taxatie. Zij geven je daarnaast graag tips hoe je de waarde van je huis en daarmee de verkoopkansen kunt verhogen.

RegioBank

Gastvrouw en gastheer van het Woonevent zijn Ineke en Wiebo van der Schaaf. Als vestigingsmanagers ontvangen ze jou graag op hun kantoor.

Zij vertellen je tijdens het Woonevent ook graag alles over bankieren via RegioBank. Want wist je dat je korting op het sluiten van een hypotheek krijgt, als je je bankzaken via RegioBank regelt? Wil jij weten hoe je eenvoudig met je bankzaken kunt overstappen naar RegioBank, de buurtzame bank? Wiebo en Ineke helpen je er graag bij.

Aanmelden

Aanmelden voor het Woonevent kan via onderstaand formulier. We zien je graag donderdag 30 november tussen 16.00 uur en 20.00 uur.