Vacature schadebehandelaar

Dag in, dag uit sta jij voor onze klanten klaar. Jij zoekt uit waar de klant recht op heeft, wat voor schade hij ook heeft. Dat doe je snel, met een kritische blik en met flink wat begrip voor de situatie. Herken jij je hierin?

Dan ben jij onze nieuwe collega SCHADEBEHANDELAAR

Locatie: Gorredijk
Uren: 32-40 uur

Jouw impact als Schadebehandelaar bij van Campen & Dijkstra
De een heeft schade aan zijn of haar mobiele telefoon, de ander heeft een heftig auto ongeval gehad. Hoe dan ook: de klant belt jou om een schadeclaim in te dienen. Aan jou de taak om de klant zo goed mogelijk te helpen. Je bent doortastend en kijkt met een kritische blik of de klant recht heeft op een schadevergoeding. Tegelijk toon je altijd begrip voor de situatie. Soms belt de tegenpartij je, of is het nodig om contact te zoeken met de verzekeraar of expert. Tussen alle gesprekken door houd je je ogen open voor verbeteringen van onze processen, in het belang van onze klanten.

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten:

 • Tevreden klanten, door de schadeclaims snel en in één keer goed af te handelen.
 • Je ontwikkelt je tot volwaardig specialist en start verbetertrajecten waar je kansen ziet liggen.

Dankzij jouw inzet maken we onze dienstverlening persoonlijker en relevanter. Je helpt ons de best mogelijke service te bieden. We geloven in optimale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen. Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer.

Wat neem je mee als Schadebehandelaar?
Als iemand plezier heeft in het helpen van mensen, dan ben jij het wel. Door je grote empathische vermogen leef je echt met onze klanten mee. Toch durf je knopen door te hakken en schadeclaims af te wijzen als dat nodig is. Daarnaast ben je niet bang om fouten te maken: daar leer je alleen maar van. Wij leren dan weer op onze beurt van jouw eerlijke feedback. Je weet dat er altijd ruimte is voor verbetering, en zodra je kansen ziet draag je die aan. Wat je verder meeneemt:

 • Hbo- werk- en denkniveau;
 • Je bezit Wft Basis en Wft Schade Particulier;
 • Minimaal 1 jaar ervaring als Schadebehandelaar;
 • Een flinke dosis empathie, lef en zelfvertrouwen.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij het klantvriendelijkste assurantiekantoor van Friesland. Dat wij dagelijks onze nek uitsteken voor onze klanten werd dit jaar beloond met het winnen van de VVP Advies Awards 2020 in Friesland. Verbeteren en vernieuwen vinden wij belangrijk. Wij starten dan ook een volmacht bedrijf waardoor wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Met meer dan 40 gepassioneerde collega’s zijn wij er in de noordelijke regio voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Onze afdeling Schade is 3 experts sterk. Samen verwerken we dagelijks telefonische en online schadeclaims van onze particuliere klanten. Ons hechte team geeft graag feedback en helpt elkaar waar nodig.

 

Wat krijg je van ons?
Zoals jij voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving. Voor de ontwikkeling van je carrière bieden we je:

 • Training- en opleidingsmogelijkheden.
 • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.
 • Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken.

Waar je nog meer rekening mee mag houden:

 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
 • Salaris tussen €2100 – €3400, afhankelijk van je ervaring en achtergrond.
 • Persoonlijk sponsorbudget.
 • Deelname aan ons Vitality programma.
 • Korting op je schadeverzekeringen en hypotheekadvies.

Vanwege het corona virus werken alle van Campen en Dijkstra collega’s op dit moment vanaf kantoor en vanuit huis. Voor jou goed om te weten dat de officiële standplaats voor deze functie Gorredijk is.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe collega Schadebehandelaar? Dan maken we graag kennis met je. Mail je cv en motivatie naar attje@vancampendijkstra.nl.

Inhoudelijke vragen over deze vacature? Stuur dan een mail naar Attje Visbeek, teammanager, via attje@vancampendijkstra.nl