Goed nieuws: we zijn open! Voortaan kun je bij ons terecht voor al je financiële zaken. Zowel voor verzekeringen, hypotheken, als voor bankzaken.

Een geldwinkel waar we het belangrijk vinden om elkaar goed te kennen en waar we dus ook de tijd voor je nemen. Of het nu gaat om een particuliere betaalrekening of een zakelijk verzekeringspakket onze deur staat voor je open!

Dagelijks zijn we open om je belangen met plezier behartigen. In deze bijzondere tijd voornamelijk op afspraak. Maar we streven ernaar om zo snel mogelijk onze geplande openingstijden te kunnen hanteren.

Daarnaast wil ik nog even zeggen dat ik het ontzettend leuk vind dat je een kijkje komt nemen op onze website. Uiteraard nodig ik je graag uit voor een bezoek aan onze bank zodat we ons echt aan elkaar kunnen voorstellen. Vanzelfsprekend zonder handdruk in deze nog altijd vreemde periode.

Voor nu doe ik het eenzijdig: Mijn naam is Tom Holtzer en ben 39 jaren jong. Inmiddels alweer een kleine 20 jaar werkzaam in het verzekeringsvak en sinds dit jaar voor het eerst met een eigen assurantiekantoor inclusief trots zelfstandig adviseur van RegioBank. Voor mijn volledige CV moet je maar even kijken op LinkedIn. Samenvattend kijk ik de afgelopen jaren terug op een arbeidsperiode met veel lol als medewerker in de financiële dienstverlening. Daarbij heb ik veel inhoudelijk kennis en kunde opgedaan omtrent het verzekeren van risico’s. Echter het allerleukste van mijn ‘job’ vind ik de mensen. Ik ben een mensen – mens en mag daardoor graag vele leuke contacten onderhouden. Zaken doen doe je met mensen. Het liefst met mensen die je kent. Het geeft mij daarom super veel voldoening om echt mijn nek uit te steken voor mensen en zo automatisch (meer)waarde te creëren. Denk daarbij aan mensen binnen mijn netwerk samenbrengen of bepaalde risico’s verzekerd krijgen waar anderen het niet lukt of het toch nog forceren van een schade uitkering na een afwijzing van de verzekeraar. Daarom past RegioBank ook uitstekend bij ons bedrijf: Uw bank dichtbij! Niet alleen met onze super mooie vestiging, maar ook met onze medewerkers.

Het is dan ook mijn persoonlijke missie om verder te integreren in Steenwijkerland. Want sinds een 2 jaar woon ik, samen met mijn vrouw Marije en 2 zoons Stan (8) en Vinz (3), in Steenwijk. We hebben een oud huis gekocht dat wij nog altijd aan het verbouwen zijn. Het is hier heerlijk wonen: alle voorzieningen in de buurt, mooie natuur, water en Steenwijk heeft een gezellig dorps karakter! Ideaal voor ons als gezin om er in het weekend lekker op uit te trekken in de bossen van de Woldberg of MTB-en in Havelte. Daarnaast mogen we ook graag varen in de het schitterende natuurpark van de Weerribben. De afgelopen 2 jaar heb ik vele mensen mogen leren kennen en vele leuke lokale evenementen bezocht. Steenwijk voelt als thuiskomen, zeker bij het naderen van de Steenwijkertoren wanneer we eventjes ons nest hebben verlaten… Kortom: ik kijk er echt naar uit om vele nieuwe gezichten te zien in Steenwijk en zeker ook in onze nieuwe geldwinkel!

Meer weten? 

Bel of maak een afspraak via de telefoon: 06 37 27 20 27 en via de mail: tom@vancampendijkstra.nl.

Tom RegioBank Steenwijk

Tom Holtzer

Jouw RegioBank & verzekeringsadviseur