Verzekeren met Impact

Sinds februari 2019 hebben wij een samenwerkingsverband met het accountantskantoor Werken met Impact. Een samenwerking die door de hoge mate van efficiëntie in de dienstverlening van beide partijen echt winst betekent voor de gezamenlijke klant.

Ontzorgen op elk gebied

Bij van Campen & Dijkstra streven we naar het ontzorgen van onze klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Door onze krachten te bundelen met accountantskantoor Impact in Marum kunnen we onze gemeenschappelijke klanten nog breder ontzorgen en werken wij uiterst efficiënt. 

Voordelen samenwerking

Als klant van zowel Impact als van Campen & Dijkstra verzekeringsadviseurs heeft u veel profijt van deze samenwerking. Met uw toestemming krijgen beide partijen inzicht in de benodigde gegevens zodat dit niet meer via u loopt. Zo kunnen beide partijen snel schakelen en efficiënter werken. Het kost u minder tijd, energie en uw zaken zijn goed geregeld.

Adviseur: Wiebo van der Schaaf

Onze verzekeringsadviseur is Wiebo van der Schaaf. Hij werkt vanuit het pand van Impact om zo dicht bij u als klant te zijn en dicht bij de collega’s van Impact. Zo kunnen we onze dienstverlening garanderen. 

Wiebo van der Schaaf, woonachtig in het mooie Marum, werkt al sinds 1991 in de verzekeringsbranche. Aan de hand van een risico inventarisatiemodel maakt hij de risico’s voor de klant inzichtelijk en volgt er een duidelijk en passend advies. Bij een eventuele schade is de continuïteit van de onderneming voor hem van essentieel belang. Wiebo: ‘Wat ik erg belangrijk vind in een zakelijke relatie is betrokkenheid, eerlijkheid en het hebben van wederzijds vertrouwen.’