Voor en door ondernemers

We zijn niet alleen zelf ondernemers, we zijn ook ervaren in het werken voor ondernemers. Wel zo prettig, wij snappen waar je het over hebt. In welke branche je ook actief bent, we leggen je graag uit wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Naast een goede dekking op de mogelijke risico’s, levert dit ook vaak een interessante kostenbesparing op.

De ondernemer en zijn privé verzekeringen

Veel van onze zakelijke klanten hebben ook hun privé verzekeringen bij ons geregeld. Wel zo handig en overzichtelijk. En dat is belangrijk omdat werk en privé sterk van elkaar afhankelijk zijn. Onze adviseurs kennen deze verwevenheid en zijn gespecialiseerd in dit soort advisering. Soms zijn er verrassende verbanden tussen werk en privé te maken en soms is juist een verstandige scheiding van zaken van belang.

Altijd dezelfde contactpersonen, wel zo vertrouwd

Als zakelijke relatie heb je bij ons altijd twee directe contactpersonen. De adviseur en zijn ondersteuner op kantoor. Bel je? Dan word je automatisch doorverbonden met je eigen contactpersoon. Snel, direct en vertrouwd.

Bezoek, controle en rapportage

Samen met jou bespreekt de adviseur hoe vaak een bezoek en/of controle van polissen, dekking en premie wenselijk is. Op basis hiervan benaderen wij jou voor het plannen van een afspraak. Zijn er tussendoor veranderingen die van invloed hebben op jou en op jouw onderneming? Dan nemen wij pro-actief contact op. Zo doen wij waar wij goed in zijn en kan jij doen waar jij goed in bent.

“Snel schakelen en snappen waar je het over hebt. Al jaren een goede samenwerking.” Henk-Jan

Een 8.6 voor klantcontacten

Klanten geven ons een 8.6 in onze klantenmonitor.