Hypotheekadvies2023-01-20T09:23:03+01:00

Hypotheekadvies

Op een van onze kantoren in Burgum, Gorredijk, Grou, Harlingen, West-Terschelling, Sneek of Steenwijk. Of gewoon bij jou thuis. Wel zo makkelijk.

Waarom Van Campen & Dijkstra?

Je eerste gesprek is altijd gratis

Waar en wanneer je maar wilt

Deskundig onafhankelijk advies

Gratis eerste hypotheekgesprek

Met ons gratis hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen. Zo weet je meteen binnen welk budget je naar woningen kunt kijken. Handig als je op zoek bent naar een koophuis, of als je gewoon nieuwsgierig bent: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? En wat zijn mijn maandlasten?

Waarom hypotheekadvies van Van Campen & Dijkstra?

Onze hypotheekadviseurs geven advies, gericht op jouw situatie, nu en in de toekomst. Want niet alleen bij de aankoop van een (eerste) huis, ook wanneer je wilt verbouwen, duurzamer wilt gaan wonen, wilt profiteren van een lagere hypotheekrente of de overwaarde van je huidige woning wilt benutten, ontfermen wij ons over jouw hypotheek. Zo kun jij je focussen op het nieuwe huis, de verhuizing of de verbouwing. En ben je al verzekeringsklant bij Van Campen & Dijkstra, dan kun je profiteren van een korting op het advies- en bemiddelingstarief die kan oplopen tot wel € 400.

Ik wil een gratis gesprek

We zien je graag bij het gratis hypotheekgesprek waarin we jouw vragen beantwoorden en de mogelijkheden bespreken.

Op zoek naar een zakelijke hypotheek?

Ben je op zoek naar een hypotheek voor de aankoop, verbouw of nieuwbouw van een bedrijfspand? Ook dan ben je bij Van Campen & Dijkstra aan het goede adres. Kijk op de pagina voor zakelijk lenen voor meer informatie.

Onafhankelijk hypotheekadvies voor iedere situatie

Of je nou je eerste huis gaat verkopen, een volgende woning of je huis wilt verduurzamen. Wij zijn er voor iedere situatie.

Bespreek samen jouw wensen en mogelijkheden.

Vooraf duidelijkheid over je maandlasten en wat je kunt bieden.

Op kantoor (volgens de huidige maatregelen), telefonisch of online.

Vraag direct een gratis hypotheekgesprek aan

In 6 stappen jouw hypotheek geregeld

1.

Oriënteren

Maximaal leenbedrag, maandlasten, verbouwen, overwaarde benutten. Je prangende vragen nemen we door tijdens het gratis oriëntatiegesprek.

2.

Huizenjacht

Je budget is bekend. Tijd voor de huizenjacht! Neem je aankoop-
makelaar in de hand? Dan kun je de kosten mogelijk meefinancieren.

3.

Onderhandelen

Je hebt je droomhuis gevonden. Tijd om een bod uit te brengen. Maar bied niet meteen je maximum te lenen bedrag, laat wat onderhandelruimte over.

4.

Hypotheek regelen

Het bod is geaccepteerd, nu komen wij weer in beeld. Samen met jou bepaalt onze hypotheekadviseur welke hypotheek en verstrekker het beste bij jouw situatie past.

5.

Hypotheekofferte tekenen

Nu de vorm en verstrekker zijn gekozen, verzamel jij de benodigde documenten en vragen wij een hypotheekofferte bij de verstrekker aan.

6.

Notaris

Nog even je handtekening onder de akte van levering en de hypotheek-
akte zetten en het huis is officieel van jou! Nu kan het klussen en verhuizen
beginnen!

Ga naar de bovenkant