Nieuwbouwplan De Vrieswijck Gorredijk

Vraag een financiële haalbaarheidscheck aan

Wonen in De Vrieswijck

Het prachtig gelegen terrein van het voormalige De Vries Kozijnen wordt getransformeerd tot een intieme woonbuurt met het karakter van een tuindorp. Dat betekent veel aandacht voor detail, groene tuinen, lommerrijke lanen en in het hart van het plan een vijver als centrale ontmoetingsplek. Het plan bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, levensloopbestendige woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels.

Fase 2

Donderdag 18 april is de verkoop van Fase 2 van nieuwbouwplan De Vrieswijck begonnen. De officiële inschrijfperiode van deze fase liep tot maandag 29 april 17.00 uur. Ben jij geïnteresseerd in een woning in dit plan, dan kun je bij ons een haalbaarheidscheck laten doen. Ben je bij inschrijving in het bezit van een haalbaarheidscheck, dan heb je voorrang bij toewijzing. Deze tweede fase bestaat uit 22 woningen in diverse types: rijwoningen, levensloopbestendige woningen en twee-onder-één-kapwoningen.

In november 2023 startte de verkoop van fase 1 van nieuwbouwplan. De woningen uit deze fase zijn inmiddels uitverkocht.

Haalbaarheidscheck

Om je te kunnen inschrijven op de woningen van De Vrieswijck heb je een haalbaarheidscheck nodig. Daarmee wordt beoordeeld of je aan de financiële verplichtingen kunt voldoen en kan je voorrang krijgen op de inschrijving.

Onze lokale hypotheekadviseurs staan voor je klaar, want Van Campen & Dijkstra is zelfstandig adviseur van RegioBank en dé bank in Gorredijk (Brouwerswal 1). Maak nu een afspraak voor een gratis financiële scan (ter waarde van € 295,-), zodat jij goed beslagen ten ijs komt bij de inschrijving.

Lokaal hypotheekadvies

Onze hypotheekadviseurs Jacob Heida en Eelke Veenstra staan voor je klaar om alle vragen op het vlak van de financiering van jouw woonwensen te beantwoorden.

Jacob en Eelke kijken naar het hele financiële plaatje waarbij zij de beste opties adviseren. En jij kiest de hypotheek waar jij je prettig bij voelt!

Samenwerking met Sierd Moll

In Gorredijk werken we samen met Sierd Moll Makelaars. Net als Van Campen & Dijkstra zijn zij betrokken bij de regio en kennen de mensen, dorpen, huizen én zoekers. Ze kunnen helpen bij verkoop én aankoop van woningen.

Exclusief voor Van Campen & Dijkstra voert Sierd Moll Makelaars ook taxaties uit.

Gratis financiële scan

Voor geïnteresseerden van De Vrieswijck is de financiële scan (ter waarde van € 295,-) gratis. Tijdens de hypotheekgesprekken met onze adviseurs krijg je antwoord op al je hypotheekvragen. Zo kom je erachter welk budget je hebt en je krijgt direct inzicht in wat je maandlasten worden.

Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor de gratis financiële scan met één van onze adviseurs. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt.

Proces van De Vrieswijck

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning in De Vrieswijck? Houd dan de website van De Vrieswijck goed in de gaten, lees daar meer informatie over het verkoopproces en maak een account aan. Zo word je automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Meld je hier aan.

Wees voorbereid:
Kandidaten die een financiële scan of haalbaarheidscheck hebben gedaan, krijgen voorrang in de toewijzing. Zorg er dus voor dat je vooraf al een afspraak met één van onze lokale hypotheekadviseurs hebt gehad, zodat je weet wat je kunt lenen.

Waarom Van Campen & Dijkstra?

Wij geven je graag een persoonlijk advies, afgestemd op jouw wensen en situatie:

We plannen binnen 24 uur een afspraak in

Het eerste gesprek is altijd gratis en gewoon bij ons op kantoor of bij jou aan de keukentafel

Je hebt altijd een vast aanspreekpunt waarmee je snel kunt schakelen

Wij ontzorgen en begeleiden je van A tot Z

Met diverse vestigingen in het Noorden, altijd in de buurt

Ben je al verzekerings- of RegioBank klant bij ons? Dan profiteer je van korting op het advies

Heb je in de tussentijd vragen? Loop dan gewoon even binnen op ons kantoor in Gorredijk (Brouwerswal 1) of bij één van onze andere vestigingen.

Hypotheekverstrekkers waar wij mee samenwerken

Van Campen & Dijkstra is zelfstandig adviseur van RegioBank, dé lokale bank in Gorredijk aan de Brouwerswal 1 waar je ook gewoon even binnen kunt lopen met je vragen. Maar wij werken ook samen met alle andere hypotheekverstrekkers:

Ik wil een gratis financiële scan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een financiële scan.

Liever bellen of mailen?

Bel ons op 0513-461346 of mail ons op hypotheken@vancampendijkstra.nl.
Dan staan onze hypotheekmedewerkers Grietje en Roelina voor je klaar om samen een afspraak in te plannen.