Noorder Staete2022-10-25T10:31:34+01:00

Overname
Noorder Staete
Assurantiën

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Overname
Noorder Staete
Assurantiën

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Welkom bij van Van Campen & Dijkstra

Beste klant,

Per 1 juli 2022 is het bedrijf Noorder Staete Assurantiën overgenomen door Van Campen & Dijkstra. Waardoor Van Campen & Dijkstra jouw nieuwe financiële aanspreekpunt is. Je verhuist niet alleen naar Van Campen & Dijkstra, ook jouw vaste contactpersonen Ben Flootman en Gerrie van der Meulen ‘verhuizen’ met je mee. Jurjen van der Wal en Martin Zomerdijk zijn met (pre)pensioen gegaan. Tjeerd Joustra en Ype de Haan is het nieuwe ondernemersduo, dat samen met de bekende gezichten, voor je klaar staat bij alle financiële vraagstukken.

Burgum

Ben Flootman aan het woord: “Jarenlang hebben wij met veel vertrouwen onze klanten mogen helpen met verzekeringen en financieringen. Wij realiseerden ons dat het er een keer van moet komen dat ons bedrijf moet worden overgenomen. Leeftijd en gezondheid hebben een grote rol gespeeld om deze beslissing te nemen. Wij hebben daarom gezocht naar een geschikte overnamekandidaat die onze werkwijze op dezelfde persoonlijke manier voortzet. Wij vonden die in Van Campen & Dijkstra. In de nieuwe setting blijf ik een aantal dagen werkzaam bij de organisatie. Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen en heten u welkom onder de nieuwe bedrijfsnaam!”

Wie zijn wij?

Van Campen & Dijkstra is al vele jaren actief in het Noorden van Nederland. Al sinds 1982! Met in totaal 9 vestigingen; Bolsward, Burgum, Gorredijk, Grou, Harlingen, Marum, Sneek en Steenwijk en Hoorn-Terschelling, zijn wij altijd in de buurt. Lokaal en met een persoonlijk touch. Binnen Van Campen & Dijkstra richten wij ons niet alleen op verzekeringen, maar kun je bij ons ook terecht voor hypotheken en bankzaken. Wij zijn namelijk zelfstandig adviseur van RegioBank.

En nu is Van Campen & Dijkstra ook in Burgum!

Nieuwe gezichten aan het roer

Tjeerd Joustra is geen onbekende in Burgum. Hij woont er en heeft al jaren een uitgebreide particuliere verzekeringsportefeuille in de regio namens Van Campen & Dijkstra. Ook Ype is al enige tijd werkzaam bij Van Campen & Dijkstra en is specialist op het gebied van de zakelijke krediet- en verzekeringsmarkt. Hij woont in de buurt, in Feanwâlden. Tjeerd was met zijn portefeuille al ondernemer bij Van Campen & Dijkstra en Ype wordt dat nu ook. De portefeuilles worden samengevoegd in het nieuwe bedrijf, waardoor er één centrale, snelle en persoonlijke bediening ontstaat. Tevens wordt het team aangevuld met Hypotheekadviseur Pauline Kuiper, die voorheen voor alle vestigingen van Van Campen & Dijkstra ingezet werd, maar onlangs is verhuisd naar Hurdegaryp. Met elkaar gaan zij de particuliere en zakelijk markt bedienen vanuit het mooie nieuwe bedrijf in Burgum.

De nieuwe contactgegevens

De bekende gezichten blijven jouw contactpersonen, aangevuld met enkele nieuwe specialisten. Het adres en het vertrouwde telefoonnummer 0511-460240 blijven hetzelfde. Bij deze verhuizing horen wel nieuwe e-mailadressen. Via onderstaande gegevens kun je direct en rechtstreeks opnemen met één van de adviseurs.

Gerrie

Gerrie van der Meulen

Adviseur bankzaken
Ype de Haan

Ype de Haan

Verzekeringsadviseur zakelijk & bemiddelaar bedrijfshypotheken

Tjeerd Joustra

Verzekeringsadviseur particulier
Ben

Ben Flootman

Adviseur verzekeringen & hypotheken

Pauline Kuiper

Hypotheekadviseur

Enkele wijzigingen, maar met een vertrouwd gevoel

Om je gerust te stellen, je blijft goed verzekerd en de dienstverlening blijft zoals je gewend bent. Maar dan vanuit een andere naam en meer mogelijkheden om jouw verzekeringspakket nog beter aan te laten sluiten op uw persoonlijke en/of zakelijke situatie. Je hoeft nu niets te doen. Wil je vanaf nu een wijziging doorgeven of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via het bij jouw bekende telefoonnummer 0511-460 240 of mail naar burgum@vancampendijkstra.nl.  Heb je schade? Meld de schade op de manier die voor jou handig is. Zoals via ons online schadeformulier, via de e-mail, WhatsApp (06-303 363 90) of gewoon telefonisch. Altijd snel en gemakkelijk geregeld!

Een persoonlijk woord van Ype & Tjeerd

“Van harte welkom bij Van Campen & Dijkstra. Wij zijn erg blij met deze stap in het ondernemerschap en hebben mooie plannen met het bedrijf. Wij willen voor de regio het financiële hart zijn, waar je als particulier en als zakelijke klant terecht kunt voor al je financiële vragen. Voor bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Lekker alles onder één dak.

Maar eigenlijk verandert er niet veel, want persoonlijk blijft het nog steeds. Je kunt gewoon bij ons binnen lopen of gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij staan voor lokaal en met een persoonlijke touch. Als je vragen hebt over deze overname, onze dienstverlening, of over jouw financiële pakket, staan wij je graag te woord.”

Ype de Haan

Ype de Haan

Ondernemer van Van Campen & Dijkstra Burgum

Tjeerd Joustra

Ondernemer van Van Campen & Dijkstra Burgum

“Wat er wel verandert? Op je toekomstige polissen staat nu Van Campen & Dijkstra als jouw verzekeringsadviseur. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot een scherper en passender aanbod met de dienstverleningsservice ‘Alles onder één dak’. Ook willen we op termijn de service van RegioBank gaan uitbreiden met een kasfunctie. De wens is om deze dienst meer centraal in Burgum aan te bieden en momenteel hebben we ons oog laten vallen op een pand in het centrum. De bedoeling is dat we daar in 2023 heen verhuizen. Op deze toekomstige locatie kan de klant gewoon naar binnen lopen om geld op te nemen en te storten. Handig nu steeds meer geldautomaten verdwijnen en bankkantoren een terugtrekkende beweging maken. Met onze visie komt deze functie juist terug in Burgum.

Wij maken graag persoonlijk kennis met je. Ben je in de buurt? Loop eens binnen, dan drinken we een kop koffie of thee. Tot snel!”

Waarmee kunnen wij je helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. En alles onder één dak. Wij adviseren, jij kiest.

RegioBank

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Er is altijd een betaalrekening die bij je past. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen. Je bankzaken op de manier die bij jou past; de ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen.

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verduurzamen? Onafhankelijk advies passend bij jouw situatie.

Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons gratis hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen.

Ga naar de bovenkant