RegioBank

Zelfstandig adviseur van RegioBank in Burgum. Jouw bank dichtbij.

De persoonlijke bank bij jou in de buurt. Waar je zelf bepaalt hoe jij je bankzaken regelt. Waar de kinderen binnen lopen om hun spaarvarken te legen. Maar ook voor ondernemers. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in Burgum.

Wij zijn verhuisd!

Sinds 14 juli vind je ons op onze nieuwe stek in Burgum aan het Jonkheer H.B. van Sminiaplein 4 in Burgum. Is het niet mooi geworden?

Sinds 1 augustus hebben we ook een RegioBank-kasfunctie, wat onder andere betekent dat je kind straks zijn of haar spaarpot kan legen bij ons: de buurtzame bank! Maar ook dat je als zakelijke klant geld kunt storten en opnemen.

En uiteraard kan je ook binnen blijven lopen voor verzekeringen en hypotheken. Bij de financieel adviseur in de buurt met alles onder één dak.

Jouw team in Burgum

Gerrie van der Meulen

Adviseur bankzaken

Joyce Sikma

Adviseur bankzaken
Ype de Haan

Ype de Haan

Adviseur verzekeringen zakelijk & bankzaken
Tjeerd

Tjeerd Joustra

Adviseur verzekeringen

Ben Flootman

Adviseur verzekeringen & hypotheken

Pauline Kuiper

Adviseur hypotheken

Waar kunnen wij je mee helpen?

Bankzaken

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij je past.

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, wij helpen jou je spaarwens te vervullen.

Hypotheken

Een hypotheek die bij je past. Je droomhuis gevonden? Bij ons vind je een hypotheek die past bij jouw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres.

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren, jij kiest.

Zakelijk lenen

Als ondernemer heb je plannen genoeg. Waar liggen de kansen en hoe realiseer je die? Misschien wil je jouw bedrijf uitbreiden of je assortiment verruimen. Of heb je een zakelijke financiering voor je bedrijfspand nodig. Wij denken graag met je mee. Tenslotte zijn we zelf ook ondernemer en kennen de buurt. Bel of mail ons voor een afspraak of loop gerust eens binnen.

Meer informatie over zakelijk lenen

Hypotheekadvies
RegioBank

Al 7 jaar op rij de hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. We haalden weer de hoogste cijfers. En ook dit jaar staat RegioBank weer in de top 3 van meest klantvriendelijke banken van Nederland.