Zelfstandig adviseur van RegioBank in Marum. Jouw bank dichtbij.

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in Marum. De persoonlijke bank bij jou in de buurt. Waar je zelf bepaalt hoe jij je bankzaken regelt. Waar de kinderen binnen lopen om hun spaarvarken te legen. Maar ook voor ondernemers.

Het zijn Overstapweken!

Zoek jij een bank waar je online kunt bankieren, maar ook gewoon binnen kunt lopen voor je vragen en waar je geen rekeningnummer bent? RegioBank is de enige bank in Marum en onlangs zelfs benoemd tot beste bank van Nederland. Waar twijfel je nog over?
Stap je tijdens de Overstapweken* naar ons over met je bankzaken, verzekeringen of hypotheek, dan ontvang je een leuk welkomstcadeau! Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Kom langs of bel ons voor een afspraak.

* De Overstapweken duren tot 1 juli 2024

Jouw team in Marum

Bernard Hoekstra

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Bert van der Velde

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Ineke van der Schaaf

Adviseur bankzaken en Vestigingsmanager

Daniëlle van Wijnen

Adviseur bankzaken

Grietje Vijfschaft

Adviseur bankzaken

Niek Klasema

Adviseur hypotheken en verzekeringen

Wiebo van der Schaaf

Zakelijk adviseur

Waar kunnen wij je mee helpen?

Bankzaken

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij je past.

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, wij helpen jou je spaarwens te vervullen.

Hypotheken

Een hypotheek die bij je past. Je droomhuis gevonden? Bij ons vind je een hypotheek die past bij jouw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres.

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren, jij kiest.

Zakelijk lenen

Als ondernemer heb je plannen genoeg. Waar liggen de kansen en hoe realiseer je die? Misschien wil je jouw bedrijf uitbreiden of je assortiment verruimen. Of heb je een zakelijke financiering voor je bedrijfspand nodig. Wij denken graag met je mee. Tenslotte zijn we zelf ook ondernemer en kennen de buurt. Bel of mail ons voor een afspraak of loop gerust eens binnen.

Meer informatie over zakelijk lenen

RegioBank

Al 7 jaar op rij de hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. We haalden weer de hoogste cijfers. En ook dit jaar is RegioBank weer verkozen tot de meest klantvriendelijke bank van Nederland!