Samenwerkingen2023-10-19T09:03:48+01:00

Samenwerkingen

Samen sta je sterker! Wij zijn trots op onze partners.

RegioBank

RegioBank

Ons kantoor mag zich Zelfstandig Adviseur van RegioBank noemen. Dit betekent dat wij u het complete productenpakket en dienstverlening van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Wij zijn een onafhankelijke, zelfstandige tussenpersoon (intermediair), die lokaal in de gemeenschap staat en wij staan je terzijde met uitleg en advies. Aan deze persoonlijke manier van zaken doen hechten wij én RegioBank grote waarde.

Volmacht logo

Centraal Volmacht Bedrijf

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

van Campen & Dijkstra volmacht

Van Campen & Dijkstra verzekeringen

Met Van Campen & Dijkstra Verzekeringen treden wij op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen.

Dit biedt veel voordelen. Wij behandelen, accepteren en verwerken alle aanvragen voor verzekeringen geheel zelfstandig. Dat is sneller en efficiënter en zonder risico. Ook schadegevallen behandelen wij zelf. Wel zo fijn als je prijs stelt op goede, snelle en persoonlijke service zonder bureaucratische omwegen. Ook kunnen wij zelf producten samenstellen waarvan wij vinden dat die beter bij de klant passen.

Meer informatie over deze samenwerking met maatschappijen kunt u lezen in onze volmachtbrochure.

Soderberg & Partners

Van Campen & Dijkstra heeft Söderberg & Partners gekozen als partner om haar groeistrategie in Noord Nederland te versnellen. Het Zweedse bedrijf heeft een minderheidsbelang in Van Campen & Dijkstra. Net als wij, is Söderberg & Partners een bedrijf dat snel zijn positie in de Nederlandse assurantie– en pensioenadviesmarkt versterkt. Deze marktleider in Scandinavië op het gebied van risicobeheer, employee benefits en innovatieve financiële analyse heeft samenwerkingsverbanden met inmiddels meerdere vooraanstaande Nederlandse adviesbureaus. Het partnerschap tussen Van Campen & Dijkstra en Söderberg & Partners is een belangrijke volgende stap in het versterken van de positie op de Nederlandse markt met een krachtige combinatie van de allernieuwste technologie en persoonlijk advies.

Ga naar de bovenkant