Snelle schade afhandeling
Schade is vervelend. Dat wil je zo snel mogelijk afgehandeld hebben. Daarin begeleiden wij jou. Wij ontzorgen jou, juist wanneer jij niet zit te wachten op de rompslomp. Wij zorgen ervoor dat jouw schade snel en goed wordt behandeld door de verzekeraar. Vanzelfsprekend gaan wij achter de verzekeraar aan als zij nét wat te lang wachten met afhandelen.

Schadebehandeling, hoe gaat dat?
Heb je schade? Meld het dan zo snel mogelijk bij ons op de manier die jou past. Onze schadebehandelaars Mervin, Tineke en Frank gaan dan voor jou aan het werk. Samen met jou nemen zij door wat de schade is en hoe deze het beste bij de verzekeraar aangekaart kan worden.

Online schadeformulier

Meld de schade op de manier die voor jou handig is. Zoals via ons online schadeformulier. Snel en gemakkelijk geregeld.

Schade mailen

Je mag ons ook simpelweg een e-mail sturen. Dit mag naar schade@vancampendijkstra.nl. Denk er dan aan om de volgende 5 punten te benoemen:

  • Korte omschrijving oorzaak schade.
  • Wat is de schade? Materiaal en financieel.
  • Aankoopdatum en bedrag beschadigde.
  • Foto’s van de schade.
  • Je bankrekeningnummer voor de uitkering van de schade.

Autoschade

Zijn er meerdere partijen betrokken bij het ongeval? Dan moet er een Europees schadeformulier ingevuld worden. Laat het na invullen door beide partijen tekenen en stuur het naar ons. Bij voorkeur via de mail, dus maak gerust een foto van het formulier.

Download aanrijdingsformulier

Bel de schade door

Op werkdagen van 09.30 tot 17.00 uur zijn wij goed bereikbaar. Bel ons gerust via 0513 82 09 60.