Zakelijk financieren

Financieren kan in allerlei vormen. Van Campen & Dijkstra adviseert je graag in het volledige traject.

Een persoonlijk gesprek aan tafel

Een vaste contactpersoon

Deskundig onafhankelijk advies

Een persoonlijk gesprek aan tafel

Een vaste contactpersoon

Deskundig onafhankelijk advies

Jouw hulp bij zakelijk financieren

Ben jij ondernemer en ben je op zoek naar een zakelijke financiering? Voor de aankoop of verbouw van een bedrijfspand? Of wil je juist investeren in nieuwe machines of apparatuur voor je bedrijf? Zoek je extra werkkapitaal voor het voorfinancieren van openstaande facturen of voor de aanschaf van bedrijfsvoorraad? Of wil je een bedrijf overnemen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij adviseren je en zoeken de juiste financieringsoplossing voor jouw situatie.

Onze expert zakelijk financieren

Christiaan van der Molen is een combinatie van meer dan 100% inzet met een goed contact, korte lijnen en humor. Hij is niet snel tevreden met een nee, kijkt verder, zoekt andere manieren en slaat andere wegen in om het doel te bereiken. Met 20 jaar ervaring is hij de juiste persoon om samen met jou de beste oplossing te vinden voor je zakelijke financieringsvraagstuk.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij staan klaar voor alle soorten ondernemers en voor de meeste soorten zakelijke financieringen. Wij werken samen met diverse partijen, zoals de traditionele banken (waaronder RegioBank, Rabobank, ING en ABN Amro), maar ook met andere financiers zoals leasemaatschappijen en crowdfundingplatformen, fintech financieringsoplossingen of private investereerders.

Vrijblijvende financieringscheck

Financieren kan in allerlei vormen. Wij adviseren je graag in het volledige traject. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Doe dan vrijblijvend de financieringscheck!

Wie is Christiaan?

“Met veel ervaring in de bancaire sector, ben ik in 2015 gestart met mijn eigen bedrijf. Begin 2024 heb ik samen met Van Campen & Dijkstra de krachten gebundeld en het bedrijf VCD Zakelijk Financieren opgericht. Binnen het netwerk van Van Campen & Dijkstra ben ik verantwoordelijk voor het zakelijk financieringsadvies.

Op een persoonlijke manier adviseer en begeleid ik ondernemers naar een passende financier, zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun activiteiten binnen het bedrijf. Ik zet graag mijn passie en kennis voor je in.”

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Hiermee kunnen wij je nog sneller helpen.
Ik wil meer informatie over: *