Financieel advies voor ondernemers

Lokaal en met een persoonlijke touch ben je verzekerd van een goede service!

Waarmee kunnen wij jou en je onderneming helpen?

Verzekeringen

Altijd verzekerd dat alles goed op elkaar aansluit. Samen bekijken we welke zakelijke risico’s er zijn en welke risico’s er kunnen worden verzekerd. Wij adviseren: jij beslist.

Bankzaken

Zakelijk bankieren op de manier die bij jou past. Gewoon online en de andere keer kom je bij ons langs met je vragen. Dé bank bij jou om de hoek.

Financieringen

Nieuw pand of verbouwing, overname, investering of werkkapitaal? Wij adviseren je en zoeken de juiste financieringsoplossing voor jouw situatie.

Zakelijke verzekeringen onder één dak

Altijd dezelfde contactpersonen, die jouw verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker maken. Wij snappen wat je bezighoudt binnen jouw onderneming. Maar ook dat werk en privé sterk van elkaar afhankelijk zijn. Wij adviseren, jij kiest de beste optie voor jouw onderneming.

Verzekeringen

Bankieren bij de beste bank!

Voor het zevende jaar op rij staat RegioBank in de top 3 van meest klantvriendelijke banken in Nederland. Marktonderzoeksbureau MarketResponse voert dit onderzoek jaarlijks uit. De winnaar wordt bepaald op basis van onafhankelijk doorlopend online onderzoek onder Nederlandse consumenten. Wij zijn er super trots op, dat wij hier onderdeel van uitmaken en dat onze klanten RegioBank als buurtzame bank zo enorm waarderen.

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank, jouw bank dichtbij! Wil je ook zakelijk bankieren bij RegioBank?

Zakelijke dromen realiseer je met onze expertise

Wij staan klaar voor alle soorten ondernemers en voor de meeste soorten zakelijke financieringen. Wij werken samen met diverse partijen, zoals de traditionele banken, maar ook met andere financiers. Maak een vrijblijvende afspraak voor een zakelijke financiering bij onze specialist: Christiaan van der Molen.

Nieuws