Zakelijk bankieren

Zakelijk bankieren op een manier
die bij jou en je onderneming past.

Zakelijk bankieren bij RegioBank

Zoek je een bank in de buurt waar je online kunt bankieren, maar waar je met vragen ook gewoon binnen kunt lopen? Als ondernemer ben je van harte welkom bij Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank. Of het nu gaat over zakelijk betalen of zakelijk sparen, je regelt het bij ons zoals jij dat wilt. Bij RegioBank ben je geen nummer, maar kennen we jou persoonlijk!

Zakelijk betalen

RegioBank heeft zakelijke betaalrekeningen voor kleinzakelijke ondernemers en bestuurders van verenigingen en stichtingen. Alleen loonheffingen en btw aan de Belastingdienst betalen? Kies dan voor de g-rekening.

Zakelijk sparen

Zakelijk sparen op een speciale spaarrekening: MeerKeuze Sparen. Speciaal voor zzp’ers, het mkb, verenigingen én stichtingen. Deze spaarrekening kan bestaan uit een vrij deel met variabele rente en een vast deel met vaste rente. Je kiest zelf wat bij je past.

Onze zelfstandig adviseurs

Wij hebben diverse zelfstandig adviseurs in het noorden waar je binnen kunt lopen met je vragen of waar je een afspraak mee kunt maken voor meer informatie.

Zeven jaar op rij hoge waardering!

Voor het zevende jaar op rij staat RegioBank in de top 3 van meest klantvriendelijke banken in Nederland. Marktonderzoeksbureau MarketResponse voert dit onderzoek jaarlijks uit. De winnaar wordt bepaald op basis van onafhankelijk doorlopend online onderzoek onder Nederlandse consumenten. Wij zijn er super trots op, dat wij hier onderdeel van uitmaken en dat onze klanten RegioBank als buurtzame bank zo enorm waarderen.

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank, jouw bank dichtbij! Ook speciaal voor ondernemers. Wil je ook bij RegioBank bankieren? Je vindt ons op de volgende plaatsen:

Voor en door ondernemers

We zijn niet alleen zelf ondernemers, we zijn ook ervaren in het werken voor ondernemers. Wel zo prettig.

  • Wij snappen waar je het over hebt;

  • In welke branche je ook actief bent;

  • We leggen je graag uit wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen;

  • Naast bankzaken kun je bij ons ook terecht voor zakelijke financieringen en zakelijke verzekeringen. Gemakkelijk alles onder één dak.