Overname
AdviesNet Drachten

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Welkom bij Van Campen & Dijkstra Drachten

Beste klant,

Per 1 november 2023 is het bedrijf AdviesNet in Drachten overgenomen door Van Campen & Dijkstra. Na 13 jaar heeft Renee Lagerwaard besloten om de relaties aan ons over te dragen, waardoor Van Campen & Dijkstra jouw nieuwe financiële aanspreekpunt is voor verzekeringen, bankzaken en hypotheken. Een aantal medewerkers van AdviesNet is met de overname meegegaan en zij blijven werkzaam binnen de nieuwe organisatie.

Hierbij heten we jou van harte welkom!

Elbrig van der Meulen – vestigingsmanager
Job Steenland – eigenaar en directeur

Wie is Van Campen & Dijkstra?

Omdat wij elkaar nog niet kennen, willen wij ons graag aan je voorstellen. Wij zijn al sinds 1982 actief als financieel adviseur en met dertien vestigingen verspreid in het noorden van Nederland zijn we altijd in de buurt. Wij staan voor lokaal, persoonlijk en advies op maat. Net als AdviesNet richten wij ons op verzekeringen, onafhankelijk advies in hypotheken en op bankzaken. Want ook wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Alles onder één dak voor de particuliere en de zakelijke relaties, met lokaal en persoonlijk advies. En nu is Van Campen & Dijkstra ook in Drachten!

Maak kennis met het team!

De dagelijkse leiding in Drachten is in handen van Elbrig van der Meulen, voor jou misschien een nieuw gezicht. Maar Elbrig is geboren en getogen in Drachten en woont in de regio. Bij Wiesje Norg kun je terecht voor al je vragen over bankzaken, daar verandert niets in. Voor hypotheek- en particuliere verzekeringsvragen is Niek Klasema jouw adviseur, ook een Drachtster. Evert Jan Noordhof en Niels Hamoen staan voor alle zakelijke verzekeringsvragen klaar. Ariff Hussainali ondersteunt hen hier bij. Kortom, een mix van bekende en nieuwe gezichten en specialisten.

Vanaf 8 januari 2024 verhuizen we naar onze nieuwe locatie. Een hele mooie plek in het centrum van Drachten, aan de Markt 4. Je kent dit pand misschien wel als Hypotheek Drachten.

Voor bankzaken kun je vanaf 8 januari terecht op maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en woensdag- en donderdagochtend van 9.00 uur tot 12.30 uur. Wil je op een ander moment langskomen? Maak dan van te voren een afspraak. Dat kan door te bellen met het bekende telefoonnummer 0512-54 54 54. En wil je mailen naar het kantoor? Dan kan dat naar drachten@vancampendijkstra.nl.

Via onderstaande gegevens kun je direct en rechtstreeks opnemen met één van de adviseurs.

De dagelijkse leiding in Drachten wordt overgenomen door Elbrig van der Meulen, voor jou misschien een nieuw gezicht. Maar Elbrig is geboren en getogen in Drachten en woont in de regio. Voor hypotheek- en particuliere verzekeringsvragen is Niek Klasema jouw adviseur, ook een Drachtster. Evert Jan Noordhof en Niels Hamoen staan voor alle zakelijke verzekeringsvragen klaar. Ariff Hussainali ondersteunt hen hier bij. Kortom, een mix van bekende en nieuwe gezichten en specialisten.

Via onderstaande gegevens kun je direct en rechtstreeks opnemen met één van de adviseurs.

Ariff Hussainali

Relatiebeheer zakelijk

Elbrig van der Meulen

Vestigingsmanager en Adviseur verzekeringen

Evert Jan Noordhof

Verzekeringsadviseur zakelijk

Niek Klasema

Adviseur hypotheken en verzekeringen

Niels Hamoen

Verzekeringsadviseur zakelijk

Nieuw adres

Per 8 januari 2024 zijn we naar onze nieuwe locatie verhuisd. Een hele mooie plek in het centrum van Drachten, aan de Markt 4. Je kent dit pand misschien wel als Hypotheek Drachten.

Voor bankzaken kun je vanaf 8 januari terecht op maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en woensdag- en donderdagochtend van 9.00 uur tot 12.30 uur. Wil je op een ander moment langskomen? Maak dan van te voren een afspraak. Dat kan door te bellen met het bekende telefoonnummer 0512-54 54 54. En wil je mailen naar het kantoor? Dan kan dat naar drachten@vancampendijkstra.nl.

Enkele wijzigingen, maar met een vertrouwd gevoel

Om je gerust te stellen; je blijft verzekerd van een goede dienstverlening zoals je gewend bent. En je hoeft daar zelf helemaal niets voor te doen. Wel zijn er een paar kleine wijzigingen:

  • Correspondentie ontvang je vanaf 1 november 2023 vanuit Van Campen & Dijkstra;
  • Werd jouw premie automatisch geïncasseerd door AdviesNet? Dan wordt vanaf 1 december 2023 de naam van de incassant op je afschrift Van Campen & Dijkstra;
  • In onze contactgegevens wijzigt alleen het mailadres. Ons kantoor bereik je via drachten@vancampendijkstra.nl;
  • Telefonisch bereik je ons nog steeds op 0512-54 54 54.

Wij kijken uit naar een mooie toekomst en blijven je met veel energie en enthousiasme ondersteunen bij al jouw verzekeringskwesties, hypotheekadvies en bankzaken.

Schade en of wijzigingen na 1 november 2023

Je kunt bij ons schade melden op de manier die voor jou handig is. Zoals 24/7 via het online schadeformulier en via de mail, of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren. Wij hebben een eigen schadeafdeling, waardoor we schademeldingen snel kunnen afhandelen.

Schade is al vervelend genoeg, wij maken het jou makkelijk.

Wil je na 1 november wijzigingen doorgeven? Omdat je situatie of behoefte is veranderd? Neem contact op door te mailen naar drachten@vancampendijkstra.nl of bel naar het bekende telefoonnummer.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. En alles onder één dak. Wij adviseren, jij kiest.

Bankzaken

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Waar je kunt betalen en sparen zoals jij dat wilt. Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Er is altijd een betaalrekening die bij je past. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen. Je bankzaken op de manier die bij jou past; de ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen.

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verbouwen en verduurzamen? Wij geven je onafhankelijk advies passend bij jouw situatie. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen.