RegioBank

RegioBank in Grou. Jouw bank dichtbij.

De persoonlijke bank bij jou in de buurt. Waar je zelf bepaalt hoe jij je bankzaken regelt. Waar de kinderen binnen lopen om hun spaarvarken te legen. Wij zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank in Grou.

Lees meer

Wij zijn RegioBank Grou

Rixt Dijkema

Rixt Dijkema

RegioBank adviseur
Pieter de Leeuw

Pieter de Leeuw

Hypotheekadviseur

Sietze Eelsingh

RegioBank adviseur & verzekeringen

Waar kunnen wij je mee helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren, jij kiest.

Bankzaken

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij je past.

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt jouw spaarwens te vervullen.

Hypotheken

Een hypotheek die bij je past. Je droomhuis gevonden? Bij RegioBank vindt je een hypotheek die past bij jouw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons,  jouw Zelfstandig Adviseur aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Regiobank in Grou

RegioBank

Al 4 jaar op rij de hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. We haalden weer de hoogste cijfers. En Market- Response riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer