Harlingen
RegioBank

Zelfstandig adviseur van RegioBank in Harlingen. Jouw bank dichtbij.

De persoonlijke bank bij jou in de buurt. Waar je zelf bepaalt hoe jij je bankzaken regelt. En waar kinderen binnen lopen om hun spaarvarken te legen. Ook voor ondernemers. Wij zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank in Harlingen.

Loop eens binnen op de Voorstraat 94 in Harlingen of maak een afspraak. Wij zijn jouw buurtzame bank!

Jouw team in Harlingen

Reynold Bontes

Adviseur verzekeringen en bankzaken

Camilla Zeelen

Adviseur bankzaken

Pauline Kuiper

Hypotheekadviseur

Waar kunnen wij je mee helpen?

Bankzaken

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij je past. Betalen zoals jij dat wilt.

En sparen zoals jij dat wilt. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, wij helpen jou je spaarwens te vervullen.

Hypotheken

Een hypotheek die bij je past. Je droomhuis gevonden of wil je het huis verbouwen of verduurzamen? Bij ons vind je een hypotheek die past bij jouw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres.

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Dat kan bij ons op kantoor in Harlingen of bij jou thuis. En geen vraag is te gek. Wij adviseren, jij kiest.

Zakelijk lenen

Als ondernemer heb je plannen genoeg. Waar liggen de kansen en hoe realiseer je die? Misschien wil je jouw bedrijf uitbreiden of je assortiment verruimen. Of heb je een zakelijke financiering voor je bedrijfspand nodig. Wij denken graag met je mee. Tenslotte zijn we zelf ook ondernemer en kennen de buurt. Bel of mail ons voor een afspraak of loop gerust eens binnen.

Meer informatie over zakelijk lenen

RegioBank in Harlingen

RegioBank

Al 5 jaar op rij de hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn RegioBank klanten het meest tevreden. Hoog tijd om de RegioBank naar Harlingen te halen. Nu nog druk in de verbouwing. Kom je naar de opening?