0513-461346
Schade melden
Schade melden
Schade melden
RegioBank Harlingen2021-11-23T11:38:52+01:00

Regiobank Harlingen

Maak een afspraak
RegioBank

Al 4 jaar op rij de hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn RegioBank klanten het meest tevreden. Hoog tijd om de RegioBank naar Harlingen te halen. Nu nog druk in de verbouwing. Kom je naar de opening?

Lees meer

Waar kunnen wij je mee helpen?

Bankzaken

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij je past. Betalen zoals jij dat wilt.

En sparen zoals jij dat wilt. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen.

Hypotheken

Een hypotheek die bij je past. Je droomhuis gevonden? Bij RegioBank vindt je een hypotheek die past bij jouw wensen. Tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons,  jouw Zelfstandig Adviseur aan het juiste adres.

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. Wij adviseren, jij kiest.

Maak een afspraak

Wij zijn RegioBank Harlingen

Reynold Bontes

Reynold Bontes

Verzekerings- en RegioBank adviseur
Camilla Zeelen

Camilla Zeelen

RegioBank adviseur
Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant