Adviezee2021-07-06T08:26:55+01:00

Overname Adviezee

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Welkom bij Van Campen & Dijkstra

Beste relatie,

Na een lange tijd werkzaam te zijn geweest in hypotheken en verzekeringen, waarvan de laatste 16 jaar met Adviezee, heb ik besloten een stap terug te zetten en mijn bedrijf over te dragen. Met dankbaarheid kijk ik terug op een periode waarin mooie contacten zijn ontstaan en opgebouwd en waarin u als klant voor mij centraal stond.

Het is belangrijk dat uw belangen in de toekomst goed worden behartigd en met zorg worden beheerd. Na gesprekken met Job Steenland van het financiële dienstverlenings-bedrijf Van Campen & Dijkstra te hebben gehad, vertrouw ik erop dat dit goed en vakkundig door dit bedrijf zal worden gerealiseerd.
Ik heb daarom besloten de hypotheek- en verzekeringsportefeuille van Adviezee  per 01-07-2021 over te dragen aan Van Campen & Dijkstra te Gorredijk.

Met deze overname gaan ook het telefoonnummer 0515 – 560 553 en het emailadres info@adviezee.nl per 01-07-2021 over naar Van Campen & Dijkstra.

Met veel plezier mag ik u alvast vertellen dat Van Campen & Dijkstra momenteel bezig  is met het starten van een nieuwe vestiging in Sneek.
Uiteraard hoort u van Van Campen & Dijksta het adres en wanneer deze vestiging wordt geopend. U kunt hier dan zo naar binnen lopen.

Ik wil u via deze weg hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in mij én voor de fijne samenwerking!

Met vriendelijke groet,

Anneke Buitelaar-Van der Zee

Logo Adviezee

Waarmee kunnen wij je helpen?

Verzekeringen

Al je verzekeringen onder één dak. Altijd verzekerd dat alles goed op elkaar aansluit. Wij adviseren: jij beslist.

RegioBank

Bankzaken op de manier die bij jou past. De ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen. Dé bank bij jou om de hoek.

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verduurzamen? Onafhankelijk advies passend bij jouw situatie.

Ga naar de bovenkant