BigHunt Westerkwartier2024-04-30T08:02:41+01:00

BigHunt Westerkwartier

Het leukste familiespel tijdens de meivakantie!

BigHunt Journaal

Heb jij het BigHunt Journaal al gekeken? Het was dit jaar namelijk spannend of de BigHunt wel door kon gaan! Want… alle Biggen waren zoek! Kijk mee met het BigHunt Journaal om te kijken wat er aan de hand is en of het allemaal goedkomt! Kijk voordat je op BigHunt gaat naar het BigHunt Journaal en kom alvast in de stemming!

Aflevering 1

In aflevering 1 gaan we langs bij de plaatselijke garage, want wat vonden ze daar nu onder de motorkap? Ook interviewen we de broertjes Julan en Roan Oort. Zij deden vorig jaar mee aan de BigHunt en zijn ook dit jaar weer van de partij. Tot slot werden we gebeld door de slager, wat zou die nu toch willen?

Aflevering 2

In aflevering 2 van het BigHunt Journaal gaan we langs bij een huis dat te koop staat. Daar hoorde de makelaar namelijk vreemde geluiden uit de badkamer! We kregen een brief van bezorgde BigHunters en we kregen een berichtje vanuit het theater, dus daar gaan we ook even kijken. Kijk je mee?

Aflevering 3

In de derde en laatste aflevering van het BigHunt Journaal zien we een verdrietige voetbaltrainer. Hij stond namelijk alleen op het gras, geen kinderen te bekennen! Wat is er aan de hand? Ook klopte een winkelier bij ons aan, zij hadden een nogal vreemde klant! En wat leuk: we kregen een vakantiekaartje! Van wie zou die toch zijn?

BigHunters gezocht!

In de meivakantie organiseren wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank de BigHunt. Zoek jij mee in Grootegast of Marum?

Klik hieronder op de plaats bij jou in de buurt en lees alle informatie over de BigHunt.

Sparen is belangrijk!

Wil je een spelcomputer, lego of die nieuwe stuntstep? Zet geld opzij om over een tijdje dit te kunnen kopen. Met wat tips vul jij zo je spaarpot. Want jong geleerd is oud gedaan.

  • Bedenk een doel, want sparen is leuker als je weet waarvoor je het doet. En uiteraard geldt: hoe leuker het doel, hoe makkelijker je het volhoudt.
  • Maak een plan hoe je dit spaardoel kunt bereiken. Bijvoorbeeld met een deel van je zakgeld, of wat je verdiend hebt met een klusje of karweitje.
  • Een eigen spaarpot is een mooie plek waar centjes in bewaard kunnen worden. Je hebt tijdens de BigHunt het grote rode spaarvarken gevonden, dus die heb jij alvast! Stop hier regelmatig wat geld in.
  • Open een spaarrekening en vul deze aan door je spaarvarken te legen op onze RegioBank vestigingen. Zo staat je geld veilig bij de bank en kun je het er weer vanaf halen als je het doelbedrag bij elkaar hebt gespaard en jouw droom kunt gaan kopen.

Actievoorwaarden

De BigHunt wordt georganiseerd door de vestigingen van Van Campen & Dijkstra in Grootegast en Marum, die tevens Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn. De actie is tijdens de meivakantie vanaf 29 april 2024 en geldig tot wanneer alle biggen zijn gevonden. Het einde van de actie wordt gecommuniceerd op de Facebookpagina. Indien je zelf een foto plaatst op de Facebookpagina van de vestiging of naar ons mailt, geef je Van Campen & Dijkstra toestemming om deze foto te gebruiken voor o.a. social media.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans heeft om een Big te Hunten. Heb je één spaarvarken gevonden? Stop met zoeken, geef anderen ook de kans en kom naar de vestiging om de kluis te kraken.

BigHunters kunnen een RegioBank kinderrekening openen, waarbij zij direct € 25 op de nieuwe rekening gestort krijgen. Dit geldt alleen als de flyer mee wordt genomen die zij ontvangen als ze de kluis proberen te kraken en de rekening vóór 1 juli 2024 wordt geopend. Meerdere flyers? Dan blijft het te ontvangen startkapitaal € 25.

Voor vragen over deze actie kun je contact opnemen met de Marketing afdeling door een mail te sturen naar marketing@vancampendijkstra.nl.

Ga naar de bovenkant