Overname
Geertsma Assurantiën

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Welkom bij Van Campen & Dijkstra Gaasterlân

Beste klant,

Per 1 december 2023 is het bedrijf Geertsma Assurantiën B.V. overgenomen door Van Campen & Dijkstra. Hierdoor is Van Campen & Dijkstra jouw nieuwe financiële aanspreekpunt.

Je bent niet ‘alleen’ verhuisd naar Van Campen & Dijkstra, ook jouw vaste contactpersonen zijn meeverhuisd. Wel zijn er twee nieuwe gezichten: Ysbrand Hempenius en Tjalling Postma. Zij zijn de nieuwe eigenaren van deze Van Campen & Dijkstra vestiging in Balk.

Foto (v.l.n.r.): Bouke Geertsma, Job Steenland (eigenaar VCD), Ysbrand Hempenius en Tjalling Postma.

Wie is Van Campen & Dijkstra?

Wij zijn al vele jaren actief als financieel adviseur in het noorden van Nederland. Al sinds 1982! Altijd in de buurt met in totaal elf vestigingen in Bolsward, Burgum, Gorredijk, Grootegast, Grou, Harlingen, Marum, Sneek, Steenwijk, Stroobos en op Terschelling. Lokaal en persoonlijk advies! Net zoals Geertsma Assurantiën richt Van Campen & Dijkstra zich op verzekeringen, onafhankelijk advies in hypotheken en op bankzaken. Want ook wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Alles onder één dak voor de particuliere en de zakelijke relaties, met lokaal en persoonlijk advies.

En nu is Van Campen & Dijkstra ook in Balk en gaat deze vestiging verder onder de naam Van Campen & Dijkstra Gaasterlân!

Nieuwe gezichten aan het roer

De dagelijkse leiding op de locatie in Balk wordt overgenomen door de nieuwe eigenaren Ysbrand Hempenius en Tjalling Postma. Zij worden hierin ondersteund door oprichter Bouke Geertsma. De beide nieuwe gezichten komen uit de regio en zijn bekend met het werkgebied in Gaasterlân.

Ysbrand: “Leuk om kennis met je te maken. Aangezien ik ook woonachtig ben in deze regio, weet ik dat dit kantoor en de klanten ontzettend goed bij mij passen! Tjalling en ik werken al heel wat jaren in deze branche en hebben de afgelopen twee jaar samengewerkt bij dezelfde werkgever. Nu is de tijd aangebroken voor iets nieuws. Ik kijk dan ook erg uit naar deze nieuwe stap in het gezamenlijke ondernemerschap!” Tjalling vult aan: “Als financieel adviseur heb ik in de loop van de tijd al meerdere mensen uit de regio mogen helpen met hun hypotheek en verzekeringen. En dat blijf ik doen, maar dan nu vanuit ons eigen bedrijf Van Campen & Dijkstra Gaasterlân. Hierbij bedienen we niet alleen Balk maar echt de gehele streek. Een prachtige uitdaging in een prachtige regio. Loop vooral eens binnen.”

Maak kennis met het team!

De bekende gezichten blijven jouw contactpersonen, aangevuld met enkele nieuwe specialisten. Het adres en het vertrouwde telefoonnummer 0514 – 603 360 blijft hetzelfde. Bij deze overname door Van Campen & Dijkstra horen wel nieuwe e-mailadressen. Het algemene mailadres is gaasterlan@vancampendijkstra.nl. Via onderstaande gegevens kun je direct en rechtstreeks opnemen met één van de adviseurs.

Berber van der Horn

Relatiebeheer zakelijk

Bouke Geertsma

Adviseur verzekeringen

Eric Jagersma

Administratief medewerker

Imca Hendriks

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Marieke Hylkema

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Tjalling Postma

Adviseur hypotheken en verzekeringen

Ysbrand Hempenius

Adviseur verzekeringen particulier & zakelijk

Enkele wijzigingen, maar met een vertrouwd gevoel

Om je gerust te stellen: je blijft verzekerd van een goede dienstverlening zoals je gewend bent. En je hoeft daar zelf helemaal niets voor te doen. Wel zijn er enkele kleine wijzigingen:

  • Toekomstige correspondentie over jouw verzekeringen ontvang je vanaf december 2023 vanuit Van Campen & Dijkstra.
  • In onze contactgegevens wijzigt alleen het mailadres. Ons kantoor bereik je via gaasterlan@vancampendijkstra.nl.

Wij zien uit naar een mooie toekomst onder de naam Van Campen & Dijkstra Gaasterlân en blijven je met veel energie en enthousiasme ondersteunen voor al jouw verzekeringskwesties, hypotheekadvies en bankzaken.

Schade en of wijzigingen na 1 december 2023

Je kunt bij ons schade melden op de manier die voor jou handig is. Zoals 24/7 via het online schadeformulier en via de mail, of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren. Wij hebben een eigen schadeafdeling, waardoor we schademeldingen snel kunnen afhandelen.

Schade is al vervelend genoeg, wij maken het jou makkelijk.

Wil je na 1 december wijzigingen doorgeven? Omdat je situatie of behoefte is veranderd? Neem dan contact op via het bij jouw bekende telefoonnummer 0514 – 603 360 of mail naar gaasterlan@vancampendijkstra.nl. Ook ben je van harte welkom bij ons op het kantoor in Balk.

De kofje stiet klear!

Waarmee kunnen wij je helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen nog wel up-to-date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. En alles onder één dak. Voor de particulier maar ook zakelijk. Wij adviseren, jij kiest.

RegioBank

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Er is altijd een betaalrekening die bij je past. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen. Je bankzaken doen op de manier die bij jou past; de ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen. Ook voor ondernemers!

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verbouwen en verduurzamen? Of heb je een bedrijfspand op het oog? Wij geven je onafhankelijk advies passend bij jouw situatie. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen.