Financiële Inloopdag Gaasterlân2024-03-06T18:27:34+01:00

Financiële Inloopdag vrijdag 5 april 2024

Op vrijdag 5 april 2024 ben je van harte welkom op de Financiële Inloopdag bij Van Campen & Dijkstra RegioBank Gaasterlân in Balk.

Heb jij een huis op het oog dat je wilt bezoeken tijdens de Open Huizen Dag? Dan is het handig om te weten wat je budget hiervoor is. Of heb je juist plannen om je huis te verbouwen of te verduurzamen en wil je weten hoe je dat financieel het beste kunt regelen?

Kom dan naar onze Financiële Inloopdag. Onze hypotheekadviseur Tjalling Postma staat klaar om al je vragen over het financieren van jouw droomhuis, verbouwing of verduurzaming te beantwoorden.

Maar ook onze andere adviseurs zijn aanwezig zodat je ook je vragen over de (woon)verzekeringen en bankzaken kunt stellen! En het handige is: een afspraak maken is niet nodig!

Iedereen is van harte welkom op deze informele dag voor financieel inzicht en rust. Van jong volwassenen tot pensionado’s, met of zonder eigen koopwoning, klant of geen klant van Van Campen & Dijkstra RegioBank.

Een afspraak maken is niet nodig, maar je vooraf aanmelden kan wel. Wij kunnen dan een inschatting maken van hoe druk het wordt, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 5 april 2024
Tijdstip: tussen 12.00 uur en 21.00 uur
Locatie: Eigen Haard 33 in Balk
Toegang: gratis

Hypotheekadvies

Onze hypotheekadviseur Tjalling Postma staat tijdens de Inloopdag voor je klaar om alle vragen op het vlak van de financiering van jouw woonwensen te beantwoorden.

Tjalling is naast hypotheekadviseur ook gecertificeerd Financieel Adviseur Duurzaam Wonen. Hij kan je dan ook informeren over de mogelijkheden omtrent verduurzaming van je woning en de financiering daarvan. Dit kan met de eventuele overwaarde van je huis, door een extra hypotheek te nemen of met behulp van subsidies. Wij adviseren, jij kiest!

RegioBank

Onze adviseurs bankzaken Imca Hendriks en Marieke Hylkema ontvangen jou graag op het kantoor in Balk tijdens de Inloopdag op vrijdag 5 april.

Zij vertellen je graag alles over bankieren via RegioBank. Want wist je dat je korting op het sluiten van een hypotheek krijgt, als je je bankzaken via RegioBank regelt?

Wil jij weten hoe je eenvoudig met je bankzaken kunt overstappen naar RegioBank, de buurtzame bank? Imca en Marieke helpen je er graag bij en regelen het van A tot Z voor je.

Verzekeringen

Ysbrand Hempenius is onze verzekeringsman. Zowel voor particulieren als voor ondernemers doet hij graag een verzekeringscheck tijdens de Inloopdag. Neem dus al je verzekeringspolissen mee naar ons kantoor, zodat Ysbrand voor jou een mooie offerte kan maken voor jouw gehele verzekeringspakket. Hierbij kijkt hij niet alleen naar de premie, maar ook naar de dekking en de voorwaarden. Zo maken we een offerte die helemaal op jouw wensen is aangepast. De verzekeringscheck is gratis, dus kom vooral langs vrijdag 5 april!

Aanmelden en vraag stellen

Als je langs wilt komen, meld je dan alvast aan via onderstaand formulier. En heb je een concrete vraag? Dan kun je die ook hieronder alvast aan ons doorgeven. We zien je graag vrijdag 5 april tussen 12.00 uur en 21.00 uur, dan praten we verder.

Ik kom langs *
Ga naar de bovenkant