Speeddate Steenwijk2024-03-18T10:48:49+01:00

Financiële Speeddate donderdag 4 april 2024

Op donderdag 4 april 2024 organiseert Van Campen & Dijkstra RegioBank Steenwijk een speciale Financiële Speeddate.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van je woning, maar kom je er niet aan toe om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur? Wil jij tips hoe je jouw financiën makkelijk op een rijtje krijgt? Zoek jij informatie over het woningaanbod in de regio, maar schiet het er steeds bij in om bij een makelaar aan te kloppen? Of wil je weten of jij juridisch alles goed geregeld hebt, maar is de drempel naar een notaris je te hoog? Dan hebben wij de oplossing!

Kom donderdag 4 april tussen 18.00 uur en 20.30 uur naar de Financiële Speeddate aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk, laat je informeren en stel alle financiële, woon- en hypotheekvragen die je hebt. Toegang is gratis. Naast gastheer Tom Holtzer en onze hypotheekadviseur Eelke Veenstra zijn ook Kroek & Van Weert Notariaat en Mediation en Mijn Makelaar Steenwijk aanwezig. Zij denken mee over jouw financiële leven en geven advies.

Een afspraak maken is niet nodig, maar je vooraf aanmelden kan wel. Wij kunnen dan een inschatting maken hoe druk het wordt, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Hypotheekadvies

Onze hypotheekadviseur Eelke Veenstra staat deze avond voor je klaar om alle vragen op het vlak van de financiering van jouw woonwensen te beantwoorden.

De hypotheekadviseurs van Van Campen & Dijkstra zijn ook gecertificeerde Financieel Adviseurs Duurzaam Wonen. Zij kunnen je ook informeren over de mogelijkheden omtrent verduurzaming van je woning en de financiering daarvan. Dit kan met de eventuele overwaarde van je huis, door een extra hypotheek te nemen of met behulp van subsidies. Wij adviseren, jij kiest!

Makelaar

Wil je alles weten over het woningaanbod in Steenwijk en omstreken? Of ben je benieuwd naar de huidige waarde van jouw woning? Kom dan speeddaten met Mieke Dolderman van Mijn Makelaar Steenwijk.

Als Steenwijker makelaar kan Mieke je alles vertellen over het aanbod aan koopwoningen in de regio en de mogelijkheden voor het verkopen van je eigen woning. Daarnaast geeft ze je graag tips hoe je de waarde van je huis en daarmee de verkoopkansen kunt verhogen.

Notaris

Ben je op zoek naar antwoorden op juridische vraagstukken? Kom dan speeddaten met notaris Marc van Weert van Kroek & Van Weert Notariaat.

Heb je vragen over bijvoorbeeld het kopen van een huis, het regelen van je erfenis of het vastleggen van je relatie? De notaris kan je informeren en adviseren over alle notariële zaken die voor jou belangrijk zijn. Of het nu gaat om een hypotheek, een testament, een samenlevingsovereenkomst of een andere familiekwestie, bij Marc van Weert ben je aan het juiste adres.

Aanmelden en vraag stellen

Als je langs wilt komen, meld je dan aan via onderstaand formulier. En heb je een concrete vraag? Dan kun je die ook hieronder alvast aan ons doorgeven. We zien je graag donderdag 4 april tussen 18.00 uur en 20.30 uur, dan praten we verder.

Ik kom langs voor:
Ga naar de bovenkant