Administratief medewerker

Gorredijk | 32-40 uur

Word jij vrolijk van administratieve taken op het gebied van verzekeringen? Ben jij een administratief wonder en wil jij aan de slag in een ondersteunende functie binnen Van Campen & Dijkstra Verzekeringsadviseurs? Dan is dit jouw kans!

Bedrijfsprofiel
Wij zijn Van Campen & Dijkstra. Een professioneel verzekerings- en hypotheekadvieskantoor én Zelfstandig Adviseur van drie RegioBanken. Met vestigingen in Gorredijk (hoofdkantoor), Marum, Burgum, Grou, Steenwijk en Bolsward bedienen we met meer dan 40 gepassioneerde collega’s de noordelijke regio, zowel de particuliere als zakelijke klant.

Onze strategie richt zich op ontwikkeling van uitstekende dienstverlening en groei.
Dat wij dagelijks onze nek uitsteken voor onze klanten werd dit jaar beloond met het winnen van de VVP Advies Awards 2020 in Friesland.

Functieomschrijving
Wij zoeken ter versterking van ons backoffice team, per direct een nieuwe collega. In deze functie draag jij zorg voor het doorgeven van mutaties aan verzekeringsmaatschappijen en het controleren van de binnenkomende polissen en nota’s.  Daarnaast verricht je werkzaamheden ter voorbereiding op de conversie. Ben jij nauwkeurig en klantgericht en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan is dit jouw ideale baan.

Functie-eisen
We zijn op zoek naar iemand die binnen het volgende profiel past:

·       Je bent energiek en enthousiast;

·       Je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare administratieve functie;

·       Handig als je ervaring met CCS & Anva hebt, maar dit kunnen wij jou ook leren;

·       Je acteert op MBO+ werk-, en denkniveau;

·       Je hebt algeheel goede computer en ICT vaardigheden;

·       Je bent zelfstandig en werkt nauwkeurig;

·       Opleiding in bezit of bereid hiervoor te leren; Wft Basis, Wft schade Particulier, Wft schade Zakelijk. 

Harde criteria zijn belangrijk, maar persoonlijkheid en soft skills zijn doorslaggevend! Binnen deze functie is het belangrijk dat je een administratief wonder bent en energie haalt uit het verrichten van ondersteunend werk.

Wat bieden wij jou?
We vragen wat van jou, maar natuurlijk krijg je er ook iets voor terug. Een afwisselende functie in een groeiende organisatie, waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt om samen met je collega’s er iets geweldigs van te maken. Waar je nog meer rekening mee mag houden:

  • Werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat.
  • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
  • Salaris: €1900,- tot €2600,-.
  • Persoonlijk sponsorbudget.
  • Mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Korting op je schadeverzekeringen.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe medewerker backoffice? We horen graag van je! Mail je sollicitatiebrief met CV naar onze officemanager Roel de Jong via roel@vancampendijkstra.nl.

Vragen over deze functie? Neem dan vooral contact op met Roel.