BigHunt Grootegast2024-04-26T09:44:17+01:00

BigHunt Grootegast

Het leukste familiespel tijdens de meivakantie!

BigHunters gezocht!

Zoek jij vanaf 29 april mee in Grootegast? Hier organiseren wij in de meivakantie als Zelfstandig Adviseur van RegioBank de BigHunt.

Er zijn 25 spaarvarkens verstopt in het dorp en deze kan jij vinden. Ga lekker naar buiten en ga op zoek naar één van onze biggen. Leuk voor jong en oud! En ben je de vinder? Dan mag je het mooie rode spaarvarken houden. Cool toch? Vind je nog meer biggen? Laat die dan wel liggen voor andere Hunters, zodat iedereen kans heeft om er één te scoren.

Ga naar de Facebookpagina (via de button hieronder) en volg het BigHunt evenement. Misschien geven wij je tussentijds wel een ‘BigHint’, zodat jij sneller je nieuwe spaarvarken kunt vinden en kans maakt op een extra prijs.

Big gevonden?

Gefeliciteerd, jij bent een goede BigHunter als je één van onze rode biggen in Grootegast hebt gevonden!

Nu heb jij een nieuwe spaarvarken, zodat je kunt sparen voor iets moois. Maar er is meer!

Want… in jouw nieuwe spaarvarken zit ook nog iets anders. Kom snel naar onze vestiging en misschien kraak jij wel de kluis en is het ‘goud’ voor jou!?

Kom langs aan het Marktplein 9 in Grootegast. We zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Let op! Op woensdag is ons kantoor gesloten.

Ga naar de Facebookpagina (via de button hieronder) en plaats daar een selfie met je gevonden big. Of stuur ons een mail.

Sparen is belangrijk!

Wil je een spelcomputer, lego of die nieuwe stuntstep? Zet geld opzij om over een tijdje dit te kunnen kopen. Met wat tips vul jij zo je spaarpot. Want jong geleerd is oud gedaan.

  • Bedenk een doel, want sparen is leuker als je weet waarvoor je het doet. En uiteraard geldt: hoe leuker het doel, hoe makkelijker je het volhoudt.
  • Maak een plan hoe je dit spaardoel kunt bereiken. Bijvoorbeeld met een deel van je zakgeld, of wat je verdiend hebt met een klusje of karweitje.
  • Een eigen spaarpot is een mooie plek waar centjes in bewaard kunnen worden. Je hebt tijdens de BigHunt het grote rode spaarvarken gevonden, dus die heb jij alvast! Stop hier regelmatig wat geld in.
  • Open een spaarrekening en vul deze aan door je spaarvarken te legen op onze RegioBank vestigingen. Zo staat je geld veilig bij de bank en kun je het er weer vanaf halen als je het doelbedrag bij elkaar hebt gespaard en jouw droom kunt gaan kopen.

Actievoorwaarden

De BigHunt wordt georganiseerd door de vestiging van Van Campen & Dijkstra in Grootegast, die tevens Zelfstandig Adviseur is van RegioBank. De actie is tijdens de meivakantie vanaf 29 april 2024 en geldig tot wanneer alle biggen zijn gevonden. Het einde van de actie wordt gecommuniceerd op de Facebookpagina. Indien je zelf een foto plaatst op de Facebookpagina van de vestiging of naar ons mailt, geef je Van Campen & Dijkstra toestemming om deze foto te gebruiken voor o.a. social media.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans heeft om een Big te Hunten. Heb je één spaarvarken gevonden? Stop met zoeken, geef anderen ook de kans en kom naar de vestiging om de kluis te kraken.

BigHunters kunnen een RegioBank kinderrekening openen, waarbij zij direct € 25 op de nieuwe rekening gestort krijgen. Dit geldt alleen als de flyer mee wordt genomen die zij ontvangen als ze de kluis proberen te kraken en de rekening vóór 1 juli 2024 wordt geopend. Meerdere flyers? Dan blijft het te ontvangen startkapitaal € 25.

Voor vragen over deze actie kun je contact opnemen met de Marketing afdeling door een mail te sturen naar marketing@vancampendijkstra.nl.

Ga naar de bovenkant