BigHunt Harlingen2024-04-15T09:09:41+01:00

BigHunt Harlingen

Het leukste familiespel tijdens de meivakantie!

BigHunters gezocht!

Speur jij mee in Harlingen? In de meivakantie organiseren we hier als Zelfstandig Adviseur van RegioBank de BigHunt.

Vind jij alle locaties van de BigHunt-speurkaart? Dan kun jij de oplossing bij elkaar puzzelen. Lever je speurkaart vervolgens in bij ons kantoor aan de Voorstraat 94 in Harlingen en wie weet win jij een mooie prijs!

In de week van 13 mei 2024 trekken we uit alle goede inzendingen de prijswinnaars! Lever je oplossing dus uiterlijk 12 mei bij ons in!

Speurkaart

De BigHunt-speurkaart heb je ontvangen bij de Harlinger Courant van 26 april. Heb je deze niet gekregen of heb je meer speurkaarten nodig, omdat je met je broertje(s), zusje(s) of vrienden op BigHunt gaat? Dan kun je de kaart hier downloaden en zelf uitprinten. Klik op de button hieronder om te downloaden.

Heb je geen printer? Dan kun je een extra speurkaart afhalen bij ons kantoor aan de Voorstraat 94 in Harlingen.

Spelregels en uitleg

Een ondeugend spaarvarken heeft zijn weg gevonden naar onze mooie stad en heeft hier op verschillende plekken rondgesnuffeld. Op de speurkaart zie je foto’s van de plaatsen waar de big allemaal is geweest. Inmiddels is hij alweer vertrokken, maar hij heeft een speurtocht voor jou bedacht. Wat moet je doen?

  1. Ga naar de plekken die je ziet op de foto’s op de speurkaart. Zoek daar de juiste letters en noteer deze op de speurkaart.
  2. Heb je alle letters (of tekens) gevonden? Ze deze dan in de juiste volgorde om de oplossing te vinden.
  3. Vul jouw gegevens in op de speurkaart en gooi deze vóór 12 mei 2024 in de BigHunt-brievenbus bij RegioBank Harlingen aan de Voorstraat 94 in Harlingen. In de week daarna trekken we uit de juiste inzendingen een aantal prijswinnaars.

Wij nemen telefonisch of per e-mail contact op met de prijswinnaars. Daarom vragen wij om deze gegevens op de speurkaart in te vullen.

Let op! Wil jij je winkans vergroten? Doe dan mee aan onze extra BigHunt-winactie op Facebook!

Sparen is belangrijk!

Wil je een spelcomputer, lego of die nieuwe stuntstep? Zet geld opzij om over een tijdje dit te kunnen kopen. Met wat tips vul jij zo je spaarpot. Want jong geleerd is oud gedaan.

  • Bedenk een doel, want sparen is leuker als je weet waarvoor je het doet. En uiteraard geldt: hoe leuker het doel, hoe makkelijker je het volhoudt.
  • Maak een plan hoe je dit spaardoel kunt bereiken. Bijvoorbeeld met een deel van je zakgeld, of wat je verdiend hebt met een klusje of karweitje.
  • Een eigen spaarpot is een mooie plek waar centjes in bewaard kunnen worden. Je hebt tijdens de BigHunt het grote rode spaarvarken gevonden, dus die heb jij alvast! Stop hier regelmatig wat geld in.
  • Open een spaarrekening en vul deze aan door je spaarvarken te legen op onze RegioBank vestigingen. Zo staat je geld veilig bij de bank en kun je het er weer vanaf halen als je het doelbedrag bij elkaar hebt gespaard en jouw droom kunt gaan kopen.
Ga naar de bovenkant