Hypotheekadvies

Wil je een nieuwe hypotheek? Of je huidige hypotheek aanpassen? Dan is het belangrijk dat je hypotheek bij je situatie past. Onze adviseurs helpen je daar graag bij. Als onafhankelijk advieskantoor zoeken wij samen met jou uit wat de mogelijkheden zijn. Hoeveel kan je lenen, tegen welke voorwaarden en wat de zekerheden en onzekerheden zijn, kortom wat je kan verwachten. 

Waar en wanneer jij wilt

Soms is het best lastig om ruimte in je agenda te maken voor een afspraak . Geen probleem, dat begrijpen wij. Onze adviseurs zijn flexibel en komen graag bij jou langs. Liever in de avond uren? Dat kan ook.

Gratis orientatiegesprek

Het eerste oriëntatiegesprek is gratis. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw vragen en de mogelijkheden. Zodra je een persoonlijk hypotheekadvies krijgt, betaal je voor de advieskosten. Dit geven we van te voren natuurlijk aan. Je weet altijd waar je aan toe bent.

Documenten meenemen

Tijdens het oriëntatiegesprek zijn een aantal documenten nodig. Zoals je loonstrook of werkgeversverklaring. Handig om dit al bij de hand te hebben tijdens het gesprek. Van te voren mailen mag ook: hypotheken@vancampendijkstra.nl.

Wat bespreken we met je?

  1. Hoeveel je kan lenen
  2. Welke hypotheekvorm het beste bij je past
  3. De actuele hypotheekrente

Duurzaam wonen: de voordelen van een energie zuinig huis

Een verbouwing of verhuizing is hét moment om je huis duurzamer te maken. Bijvoorbeeld met HR++-glas, isolatie of zonnepanelen. De financiering? Regel het met de hypotheek voor een aantrekkelijke rente en goede voorwaarden. Meer weten? Bel onze hypotheekadviseur.

Overwaarde benutten

Heb je de AOW-leeftijd bereikt? En is je huis meer waard dan de huidige hypotheek? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de overwaarde op je huis. Van stenen naar saldo dus! Handig als je je (klein)kinderen wil helpen, je huis wil verbouwen zodat je er langer zelfstandig kan wonen of wanneer je je pensioen wil aanvullen. Doe de overwaardecheck en kom te weten hoeveel overwaarde jij kan gebruiken. Maak een afspraak.

Hypotheek oversluiten: zelfde huis, lagere lasten

Profiteren van de lage hypotheekrente? Dat kan als je rentevaste periode afloopt, maar ook tijdens de looptijd is er meer mogelijk dan je vaak denkt. Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur en hoor of je hypotheek per maand ook goedkoper kan.

Huis kopen

Een grotere tuin, gezinsuitbreiding of liever gelijkvloers? Genoeg redenen om te verhuizen. Wanneer je al een koophuis hebt, krijg je te maken met andere zaken dan toen je je eerste huis kocht. Wij helpen je graag op weg met alle informatie op een rij. Als je een ander huis op het oog hebt, wil je natuurlijk weten of je dat huis kunt betalen. Of misschien wil je juist vóór de huizenjacht al weten hoeveel je kan lenen.

Verbouwen

Nieuwe keuken, dakkapel of uitbouw? Verbouwen geeft meer ruimte, maar heb je die ook in je portemonnee? Misschien is lenen een optie. We vertellen je graag hoe het werkt, wat er mogelijk is en wat het je kost. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en kom te weten wat jouw mogelijkheden zijn.