Maak kennis met Wiebo en Ineke2023-06-15T13:17:28+01:00

Welkom bij van Van Campen & Dijkstra

Maak kennis met Wiebo en Ineke van der Schaaf!

Vanaf 1 april 2023 zijn dit de nieuwe vestigingsleiders in Grootegast en Marum. Heb je nu al vragen? Stuur een e-mail naar wiebo@vancampendijkstra.nl of ineke@vancampendijkstra.nl.

Waarmee kunnen wij je vanaf 1 april 2023 helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. En alles onder één dak. Wij adviseren, jij kiest.

RegioBank

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Er is altijd een betaalrekening die bij je past. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen. Je bankzaken op de manier die bij jou past; de ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen.

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verduurzamen? Onafhankelijk advies passend bij jouw situatie.

Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons gratis hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen.

Ga naar de bovenkant