Leuk kennis te maken! Mijn naam is Magriet Logtmeijer en ben 34 jaar oud. Ik ben getrouwd met Ernstjan en samen hebben wij 3 kinderen: Stan (11), Jorrit (9) en Fleur (7). Wij wonen sinds 2017 in Zuidveen maar ik ben opgegroeid in Steenwijkerwold. Steenwijk is dus ‘’mijn’’ stad! Ik vind het erg leuk om in Zuidveen te wonen. Het is dichtbij de stad en bij de natuur.  

Met meer dan 15 jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen ben ik in maart 2020 gestart bij RegioBank Van Campen & Dijkstra in Steenwijk.  De RegioBank staat voor bank in de buurt met een vertrouwd gezicht. Daarom vind je mij dagelijks op ons kantoor aan de Kornputsingel. Daar neem ik rustig de tijd om al je vragen en je financiële plaatje door te nemen. Ik vind het heel belangrijk dat je een goed advies krijgt zodat je met een vertrouwd gevoel de deur uitloopt en graag nog eens terug komt. Voor mij betekent ‘’een goed advies’’ dat je een eerlijk, duidelijk en compleet advies krijgt.

Naast het adviseren van klanten voor de RegioBank Van Campen & Dijkstra in Steenwijk vind ik het leuk om hard te lopen met de Woldrunners in Tuk van Café de Karre. Misschien heb je mij ook wel eens een rondje zien wandelen met onze hond Bruun (Vizsla) op de Kamp.

Ik vind het leuk om een keer kennis met je te maken. Kom je snel een keer langs? Voor het maken van een afspraak kun je mij bereiken op: 0521-820994 en via mail: magriet@vancampendijkstra.nl

Magriet RegioBank Steenwijk

Magriet Logtmeijer

Jouw RegioBank adviseur