Overname Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn.2023-10-18T15:33:01+01:00

Overname
Assurantiekantoor
J. Hoeksema & Zn.

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Welkom bij van Van Campen & Dijkstra

Beste klant,

Per 1 april 2023 is het bedrijf Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn. overgenomen door Van Campen & Dijkstra. Waardoor Van Campen & Dijkstra jouw nieuwe financiële aanspreekpunt is. Je bent niet ‘alleen’ verhuist naar Van Campen & Dijkstra, ook jouw vaste contactpersonen Bert van der Velde en Bernard Hoekstra zijn meeverhuisd. Wiebo van der Schaaf en Ineke van der Schaaf zijn de nieuwe vestigingsmanagers, die samen met het team voor je klaar staan bij alle financiële vraagstukken.

Bert Hoeksema aan het woord: “Er is na drie generaties een nieuwe fase aangebroken. Na 45 jaar werkzaam te zijn geweest voor en met onze relaties is het bedrijf in april 2023 overgedragen om samen met Dina te gaan genieten van ons pensioen. Hiermee komt er een einde aan onze rijke familiehistorie.

Voor een warme overdracht hebben we gezocht naar een geschikte organisatie. Wij vonden die in Van Campen & Dijkstra. Per 1 april 2023 is Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn., tevens zelfstandig adviseur van RegioBank met kantoren in Grootegast en Marum dan ook overgedragen aan Van Campen & Dijkstra. Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen en heten u welkom onder de nieuwe bedrijfsnaam!”

Wie zijn wij?

Van Campen & Dijkstra is al vele jaren actief in het Noorden van Nederland. Al sinds 1982! Altijd in de buurt met in totaal 9 vestigingen in Bolsward, Burgum, Gorredijk, Grou, Harlingen, Sneek, Steenwijk, Stroobos en op Terschelling. Lokaal en persoonlijk advies! Van Campen & Dijkstra richt zich net zoals Hoeksema op verzekeringen, maar je kunt er ook terecht voor onafhankelijk advies in hypotheken en bankzaken. Want ook zij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. ‘Alles onder één dak’, voor de particulier en de zakelijke relaties, dat is waar Van Campen & Dijkstra voor staat.

En nu is Van Campen & Dijkstra ook in Grootegast en in Marum! Op de voor jou bekende adressen.

Nieuwe gezichten aan het roer

Wiebo en Ineke van der Schaaf zijn de nieuwe gezichten in Grootegast en Marum en hebben als vestigingsmanagers het stokje overgenomen van Bert en Dina Hoeksema. Wiebo is zakelijk verzekeringsadviseur en heeft al een aantal jaren namens Van Campen & Dijkstra een uitgebreide zakelijke relatieportefeuille in Marum en omstreken. Ineke heeft een commerciële achtergrond in de drogisterijbranche en is sinds dit jaar Adviseur Bankzaken. Samen met Wiebo gaat zij de beide vestigingen leiden. Het team is compleet gemaakt met de bekende gezichten Bert van der Velde en Bernard Hoekstra, met hypotheekadviseur Niek Klasema en adviseur Bankzaken Feikje Bron.

De nieuwe contactgegevens

De bekende gezichten blijven jouw contactpersonen, aangevuld met enkele nieuwe specialisten. De adressen en de vertrouwde telefoonnummers 0594 614 555 voor kantoor Grootegast en 0594 644 121 voor kantoor Marum blijven hetzelfde. Bij deze overname door Van Campen & Dijkstra horen wel nieuwe e-mailadressen. Via onderstaande gegevens kun je direct en rechtstreeks opnemen met één van de adviseurs.

Bernard Hoekstra

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Bert van der Velde

Adviseur bankzaken en verzekeringen

Ineke van der Schaaf

Vestigingsmanager

Feikje Bron

Adviseur bankzaken
Wiebo

Wiebo van der Schaaf

Zakelijk adviseur

Niek Klasema

Adviseur hypotheken en verzekeringen

Enkele wijzigingen, maar met een vertrouwd gevoel

Om je gerust te stellen, je bent bij Van Campen & Dijkstra goed verzekerd en de dienstverlening blijft zoals je gewend bent. Maar dan vanuit een andere naam en meer mogelijkheden om jouw verzekeringspakket nog beter aan te laten sluiten op uw persoonlijke en/of zakelijke situatie.

Wil je een wijziging doorgeven of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via het bij jouw bekende telefoonnummers of mail naar grootegast@vancampendijkstra.nl of marum@vancampendijkstra.nl.

Heb je schade? Dat is vervelend! Meld de schade op de manier die voor jou handig is. Zoals via ons online schadeformulier, via de e-mail of gewoon telefonisch. Kijk voor meer informatie op vancampendijkstra.nl/schade-melden. Altijd snel en gemakkelijk geregeld!

Een persoonlijk woord van Wiebo en Ineke van der Schaaf

“Van harte welkom bij Van Campen & Dijkstra. Wij zijn erg blij met deze stap in het ondernemerschap en hebben mooie plannen met het bedrijf. Wij willen voor de regio het financiële hart zijn, waar je als particulier en als zakelijke klant terecht kunt voor al je financiële vragen. Voor bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Lekker alles onder één dak.

Maar eigenlijk is er niet veel veranderd, want persoonlijk blijft en is het nog steeds. Je kunt gewoon bij ons binnen lopen of gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij staan voor lokaal en met een persoonlijke touch. Als je vragen hebt over deze overname, onze dienstverlening, of over jouw financiële pakket, staan wij je graag te woord.

Wat is er dan wel veranderd? Op je toekomstige polissen en correspondentie staat nu Van Campen & Dijkstra als jouw verzekeringsadviseur. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot een scherper en passender aanbod met de dienstverleningsservice ‘Alles onder één dak’. Ook hebben wij een eigen schadeafdeling met een snelle afhandeling van schademeldingen.

Wij maken graag persoonlijk kennis met je. Ben je in de buurt? Loop eens binnen, dan drinken we een kop koffie of thee. Tot snel!”

Waarmee kunnen wij je helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit uitzoeken kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. En alles onder één dak. Wij adviseren, jij kiest.

RegioBank

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Er is altijd een betaalrekening die bij je past. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen. Je bankzaken op de manier die bij jou past; de ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen.

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verbouwen en verduurzamen? Wij geven je onafhankelijk advies passend bij jouw situatie. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen.

Ga naar de bovenkant