Overname Hypotheek Drachten2024-03-06T10:05:33+01:00

Overname
Hypotheek Drachten

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Welkom bij Van Campen & Dijkstra Drachten

Beste klant,

Per 1 januari 2024 is het bedrijf Hypotheek Drachten overgenomen door Van Campen & Dijkstra. Douwe van Drogen en Siem Hiemstra hebben besloten om de relaties aan ons over te dragen, waardoor Van Campen & Dijkstra jouw nieuwe financiële aanspreekpunt is voor hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Douwe, Siem en Anna Bijker ‘verhuizen’ mee naar Van Campen & Dijkstra en blijven werkzaam binnen de nieuwe organisatie.

Hierbij heten we jou van harte welkom!

Elbrig van der Meulen – vestigingsmanager
Job Steenland – eigenaar en directeur

Wie is Van Campen & Dijkstra?

Omdat wij elkaar nog niet kennen, stellen wij ons graag aan je voor. Wij zijn al sinds 1982 actief als financieel adviseur en met dertien vestigingen verspreid in het noorden van Nederland zijn we altijd in de buurt. Wij staan voor lokaal, persoonlijk en advies op maat. Wij richten ons op onafhankelijk advies in hypotheken, verzekeringen en op bankzaken. Want wij zijn ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Alles onder één dak voor de particuliere en de zakelijke relaties, met lokaal en persoonlijk advies. En nu is Van Campen & Dijkstra ook in Drachten!

Maak kennis met het team!

De dagelijkse leiding in Drachten wordt overgenomen door Elbrig van der Meulen, voor jou misschien een nieuw gezicht. Maar Elbrig is geboren en getogen in Drachten en woont in de regio. Bij Douwe van Drogen en Siem Hiemstra kun je nog steeds terecht voor al je hypotheekvragen, daar verandert niets in. Daar komt Drachtster Niek Klasema nog bij. Naast hypotheekadvies regelt hij ook je verzekeringen. Niels Hamoen en Evert Jan Noordhof staan voor alle zakelijke verzekeringsvragen klaar. Kortom, een mix van bekende en nieuwe gezichten en specialisten.

Het adres aan de Markt 4 in Drachten blijft hetzelfde. Wil je ons bellen? Dan hebben wij vanaf januari 2024 een nieuw telefoonnummer. Je kunt ons bereiken op 0512 – 54 54 54. En wil je mailen naar het kantoor? Dan kan dat vanaf nu naar drachten@vancampendijkstra.nl.

Via onderstaande gegevens kun je direct en rechtstreeks opnemen met één van de adviseurs.

De dagelijkse leiding in Drachten wordt overgenomen door Elbrig van der Meulen, voor jou misschien een nieuw gezicht. Maar Elbrig is geboren en getogen in Drachten en woont in de regio. Bij Wiesje Norg en Jillian de Jong kun je terecht voor al je vragen over bankzaken, daar verandert niets in. Voor hypotheek- en particuliere verzekeringsvragen is Niek Klasema jouw adviseur, ook een Drachtster. Evert Jan Noordhof en Niels Hamoen staan voor alle zakelijke verzekeringsvragen klaar. Ariff Hussainali ondersteunt hen hier bij. Kortom, een mix van bekende en nieuwe gezichten en specialisten.

Via onderstaande gegevens kun je direct en rechtstreeks opnemen met één van de adviseurs.

Anna Bijker

Adviseur verzekeringen en bankzaken

Douwe van Drogen

Adviseur hypotheken

Siem Hiemstra

Adviseur hypotheken

Elbrig van der Meulen

Vestigingsmanager en Adviseur verzekeringen

Evert Jan Noordhof

Verzekeringsadviseur zakelijk

Niek Klasema

Adviseur hypotheken en verzekeringen

Niels Hamoen

Verzekeringsadviseur zakelijk

Enkele wijzigingen, maar met een vertrouwd gevoel

Om je gerust te stellen; je blijft verzekerd van een goede dienstverlening zoals je gewend bent. Enkele kleine wijzigingen zijn:

  • Heb je een lopende hypotheek(aanvraag)? Dan blijft jouw contactpersoon deze gewoon behandelen, aangezien Douwe, Siem en Anna meeverhuizen naar Van Campen & Dijkstra;
  • Eventuele verzekeringspolissen worden overgeheveld naar Van Campen & Dijkstra, waardoor je toekomstige correspondentie vanaf ontvangt vanuit Van Campen & Dijkstra;
  • In onze contactgegevens wijzigen de e-mailadressen en het telefoonnummer. Klik hierboven op jouw contactpersoon voor het directe mailadres. Ons kantoor bereik je via drachten@vancampendijkstra.nl. Ons nieuwe algemene nummer is 0512 – 54 54 54.

Wij kijken uit naar een mooie toekomst en blijven je met veel energie en enthousiasme ondersteunen bij al jouw hypotheekadvies, verzekeringskwesties en vanaf nu ook met bankzaken.

Schade en of wijzigingen na 1 januari 2024

Je kunt bij ons schade melden op de manier die voor jou handig is. Zoals 24/7 via het online schadeformulier en via de mail, of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren. Wij hebben een eigen schadeafdeling, waardoor we schademeldingen snel kunnen afhandelen.

Schade is al vervelend genoeg, wij maken het jou makkelijk.

Wil je na wijzigingen in je verzekeringen doorgeven? Omdat je situatie of behoefte is veranderd? Neem contact op door te mailen naar drachten@vancampendijkstra.nl of bel naar het bekende telefoonnummer. Ook ben je van harte welkom bij ons op het kantoor in Drachten.

De kofje stiet klear!

NIEUW: RegioBank

Wij zijn ook zelfstandig adviseur van RegioBank, waardoor het bestaande RegioBank-kantoor sinds 8 januari 2024 is verhuisd van de Stationsweg naar de Markt in Drachten. De openingstijden voor RegioBank zijn: maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en woensdag- en donderdagochtend van 9.00 – 12.30 uur.

RegioBank is de meest persoonlijke bank in de buurt, waar je zelf bepaalt hoe jij je bankzaken regelt. De ene keer online en de andere keer kom je binnenwandelen. Betalen, sparen en internetbankieren zoals jij dat wilt.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. En alles onder één dak. Wij adviseren, jij kiest.

Bankzaken

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Waar je kunt betalen en sparen zoals jij dat wilt. Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Er is altijd een betaalrekening die bij je past. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen. Je bankzaken op de manier die bij jou past; de ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen.

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verbouwen en verduurzamen? Wij geven je onafhankelijk advies passend bij jouw situatie. Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen.

Ga naar de bovenkant