Sneek_Scholierenactie2022-08-17T12:19:27+01:00

Scholierenactie 2022/2023

Word een baas over je geld- en verzekeringszaken

Ontvang nu 25 euro startkapitaal op jouw nieuw geopende rekening

Kom nu langs bij RegioBank Sneek. Laat je gegevens achter en wie weet win jij een van de leuke prijzen, zoals een JBL-speaker of een luchtzitzak!

En open je een rekening bij ons? Dan storten wij de eerste 25 euro startkapitaal op je rekening.

Baas over je geldzaken

Ben jij al baas over je eigen geldzaken? Open nu je eigen rekening bij RegioBank. Hierbij krijg je ook een eigen bankpas. Superhandig als je gaat shoppen of een broodje wilt kopen in de schoolkantine. En via de Mobiel Bankieren app houd je precies bij wat er gebeurt op je rekening. Zo word jij baas over je eigen geldzaken!

Baas over je verzekeringen

Ben jij al baas over je verzekeringen? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Onderweg op de fiets of scooter bijvoorbeeld. Of als je met vrienden op reis gaat. Wij bekijken graag met jou wat we voor je kunnen doen. Zo ben jij klaar om veilig op pad te gaan.

Jouw eigen betaalrekening

JongWijs is het financiële pakket van RegioBank voor jongeren. Met een spaarrekening en een betaalrekening. Daarbij krijg je ook een eigen bankpas. En via de Mobiel Bankieren app houd je precies bij wat er gebeurt op je rekening.

JongWijs in het kort

  • Gratis spaar- en betaalrekening*
  • Je eigen betaalpas zonder mogelijkheid tot roodstaan
  • Mobiel betalen met je Android smartphone of smartwatch
  • Online bankieren via de Mobiel Bankieren app of via Mijn RegioBank
  • Rente van 0,20% op je spaargeld**
  • Tips om goed met je geld om te gaan

Wil je het JongWijs-pakket aanvragen? Maak dan snel een afspraak met ons. Neem één van je ouders of verzorgers mee naar de afspraak.

* Ben je op vakantie buiten de EU? Dan krijg je soms te maken met extra kosten. Bijvoorbeeld als je daar je betaalpas gebruikt of vreemde valuta opneemt. Check het overzicht van alle kosten in de Tarievenwijzer Betalen.

** Variabele rente op jaarbasis. Rentewijzigingen voorbehouden.

Actievoorwaarden

De scholierenactie wordt georganiseerd door de vestiging van Van Campen & Dijkstra in Sneek, die tevens Zelfstandig Adviseur is van RegioBank. De actie loopt vanaf 15 augustus 2022 en is het gehele schooljaar 2022/2023 geldig. 

Scholieren die een RegioBank JongWijs-pakket openen, krijgen eenmalig € 25 op de nieuwe rekening gestort. Per persoon kan hier slechts eenmalig gebruik van worden gemaakt.

Om kans te maken op de prijzen die aan deze actie verbonden zijn, laat je je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en/of e-mailadres achter op ons kantoor in Sneek, Singel 48 of via het formulier op deze pagina. Eén keer per maand trekken wij uit alle inschrijvingen van die maand een winnaar. Wij nemen contact op met de winnaar. De winnaar kunnen worden gepubliceerd op de Facebookpagina van RegioBank Sneek. 

Voor vragen kun je contact opnemen met de Marketing afdeling door een mail te sturen naar marketing@vancampendijkstra.nl.

Ga naar de bovenkant