Snijder Persoonlijk2023-01-03T10:59:26+01:00

Overname Assurantiekantoor
Snijder Persoonlijk

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Overname Assurantiekantoor
Snijder Persoonlijk

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Verhuisbericht per 1-1-2023

Wij zijn verhuisd! Vanaf heden vind je ons op West-Terschelling aan de Burgemeester Reedekerstraat 17 (8881 BZ). Onze openingstijden en contactgegevens als telefoonnummer 0562 – 448 009 en e-mailadressen terschelling@vancampendijkstra.nl blijven hetzelfde. Ook aan de bekende gezichten van Martin en Ingrid is niets veranderd.

Door het vertrek van Berend Snijder per einde 2022 is Reynold Bontes de nieuwe zakelijke adviseur op het eiland. Hij is woonachtig in Harlingen met zijn gezin. Daar heeft hij sinds november 2021 een eigen kantoor van Van Campen & Dijkstra geopend. Dit kantoor is ook zelfstandig adviseur van RegioBank. “Daarmee zijn wij de enige bank in Harlingen.” Van oudsher is Reynold een echte verzekeringsman, zowel voor particulier als voor ondernemer. “Maar ondernemers, ook op Terschelling, kunnen voor bankzaken bij mij terecht”. Sinds de zomer van 2022 is Reynold al geregeld op het eiland te vinden om kennis te maken met de klanten die hij over heeft genomen van Berend Snijder.

We zien je graag snel, op onze nieuwe stek in West!

Welkom bij Van Campen & Dijkstra

Beste klant,

Per 1 april 2022 is het bedrijf Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk met de klantenportefeuille overgenomen door Van Campen & Dijkstra. Waardoor Van Campen & Dijkstra jouw nieuwe financiële aanspreekpunt is. Je verhuist niet alleen naar Van Campen & Dijkstra, ook jouw vaste contactpersonen ‘verhuizen’ met je mee. Bekende gezichten op het bekende adres aan de Dorpsstraat 10 in Hoorn, alleen onder een nieuwe bedrijfsnaam.

Wie is Van Campen & Dijkstra?

Van Campen & Dijkstra is al vele jaren actief in het Noorden van Nederland. Al sinds 1982! Met in totaal 8 vestigingen; Bolsward, Burgum, Gorredijk, Grou, Harlingen, Marum, Sneek en Steenwijk, zijn wij altijd in de buurt. Lokaal en met een persoonlijk touch. Binnen Van Campen & Dijkstra richten wij ons niet alleen op verzekeringen, maar kun je bij ons ook terecht voor hypotheken en bankzaken. Wij zijn namelijk zelfstandig adviseur van RegioBank.

En nu is Van Campen & Dijkstra ook op Terschelling!

Berend D. Snijder

Directeur
Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk

Job Steenland

Directeur
Van Campen & Dijkstra

De nieuwe contactgegevens

De bekende gezichten blijven jouw contactpersonen. Ook het vertrouwde telefoonnummer 0562-448009 blijft hetzelfde. Alleen horen bij deze verhuizing wel nieuwe e-mailadressen. Via onderstaande gegevens kun je direct en rechtstreeks opnemen met één van de adviseurs.

Ingrid

Ingrid Brouwer

Verzekerings- en hypotheekadviseur
Martin

Martin Vallinga

Verzekeringsadviseur
Reynold Bontes

Reynold Bontes

Verzekeringsadviseur

Enkele wijzigingen, maar met een vertrouwd gevoel

Om je gerust te stellen, je blijft goed verzekerd en de dienstverlening blijft zoals je gewend bent. Maar dan vanuit een andere naam en meer mogelijkheden om jouw verzekeringspakket nog beter aan te laten sluiten op de persoonlijke situatie.

Je zult in sommige gevallen berichtgeving ontvangen dat een polis wordt beëindigd per 1 april 2022 of daarna. Geen zorgen! Dit is alleen een administratieve handeling, die geen nadelige gevolgen voor je heeft. Dezelfde voorwaarden als jouw huidige verzekering(en) worden aangehouden. Je krijgt in dat geval een nieuwe polis toegestuurd welke ondergebracht wordt in ons eigen volmacht bedrijf.

Een persoonlijk woord van Berend Snijder en Job Steenland

Berend Snijder

Directeur van Snijder Persoonlijk

“Bij Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk hebben wij altijd veel waarde gehecht aan het persoonlijk contact met onze klanten. Op die manier is het mogelijk om in alle rust de situatie te bekijken en onze ideeën daarover op elkaar af te stemmen. Ook Van Campen & Dijkstra deelt deze visie. Al langer is er een bestaande samenwerking tussen Assurantiekantoor Snijder Persoonlijk en Van Campen & Dijkstra.

Na bijna 40 jaar ons kantoor te hebben gerund, vind ik het tijd om hier afstand van te nemen. Dit alles heeft geleid tot de keuze om onze klantenportefeuille over te dragen aan Van Campen & Dijkstra. Ik zet me de komende tijd persoonlijk in om deze overdracht zo goed mogelijk te laten verlopen. Vol vertrouwen zal ik daarna afscheid nemen. Hierbij wil ik iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen in al die jaren.”

Directeur van Van Campen & Dijkstra

“Wij heten je van harte welkom als nieuwe klant bij Van Campen & Dijkstra. Er verandert eigenlijk niet veel, want persoonlijk blijft het nog steeds. Je kunt gewoon bij ons binnen lopen of gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij staan voor lokaal en met een persoonlijke touch.

Wat er wel verandert? Toekomstige correspondentie over de verzekeringen ontvang je vanaf nu vanuit Van Campen & Dijkstra. Maar ook een uitbreiding in dienstverlening middels RegioBank producten en Hypotheken. En de mogelijkheid tot een scherper en passender aanbod met de dienstverleningsservice ‘Alles onder één dak’. Als je vragen hebt over deze overname, onze dienstverlening, of over jouw financiële pakket, staan wij je graag te woord.”

Job Steenland

Waarmee kunnen wij je helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. En alles onder één dak. Wij adviseren, jij kiest.

RegioBank

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Er is altijd een betaalrekening die bij je past. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen. Je bankzaken op de manier die bij jou past; de ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen.

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verduurzamen? Onafhankelijk advies passend bij jouw situatie.

Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons gratis hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen.

Ga naar de bovenkant