Van der Walle2022-02-02T17:39:28+01:00

Overname Assurantiekantoor
Van der Walle B.V.

Bij Van Campen & Dijkstra ben je verzekerd van een goede service!

Welkom bij Van Campen & Dijkstra

Beste klant,

Wij zijn uw nieuwe aanspreekpunt! Want zoals u heeft vernomen, is de klantenportefeuille van Van der Walle verhuisd naar de Van Campen & Dijkstra vestiging in Steenwijk. Hierbij willen wij ons uitgebreid voorstellen.

Wie is Van Campen & Dijkstra?

Sinds 19 mei 2020 is het verzekeringsbedrijf met RegioBank gevestigd aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk. En daar treft u Magriet Logtmeijer-Gelmers, Timothy Hiemstra en vestigingseigenaar Tom Holtzer.

Maar Van Campen & Dijkstra is al vele jaren actief in het Noorden van Nederland. Al sinds 1982! Met in totaal 8 vestigingen; Bolsward, Burgum, Gorredijk, Grou, Harlingen, Marum, Sneek en Steenwijk, zijn wij altijd in de buurt. Lokaal en met een persoonlijk touch. Binnen Van Campen & Dijkstra richten wij ons niet alleen op verzekeringen, maar kunt u bij ons ook terecht voor hypotheken en bankzaken. Wij zijn namelijk zelfstandig adviseur van RegioBank.

Maak kennis met uw nieuwe contactpersonen!

Magriet Logtmeijer-Gelmers

Magriet Logtmeijer-Gelmers

RegioBank adviseur

“Mijn naam is Magriet Logtmeijer-Gelmers, ik ben 36 jaar en ik woon sinds 2018 met mijn man, onze 3 kinderen, 2 katten en hond in Zuidveen. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te wandelen met onze hond en af en toe een rondje te hardlopen. Sinds mijn 18e werk ik in het bank- en verzekeringswezen.

De financiële sector heeft altijd mijn interesse gehad en ik ben dus gelijk, na het behalen van mijn diploma, gaan werken op een assurantiekantoor in Steenwijk. Sinds de opening van ons kantoor in 2020 werk ik bij Van Campen & Dijkstra en ben ik een vertrouwd gezicht op het kantoor in Steenwijk. U vindt mij dagelijks achter de balie waar ik klaar zit om u te helpen met al uw bank- en verzekeringsvragen. Onder het genot van een kop koffie of thee neem ik u mee in de financiële wereld en help ik u graag. Loop eens bij ons  binnen of mail of bel mij om een afspraak in te plannen of uw vraag te stellen.”

“Hallo ik ben Tom Holtzer. Al 20 jaar ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Van polisadministratie tot en met bedrijfshypotheken; ik heb alles wel gedaan of doe het nog steeds. Tijdens mijn loopbaan heb ik een heleboel zien veranderen, denk aan de intrede van online verkoop, de kredietcrisis, kwaliteitseisen voor adviseurs en zelfredzaamheid van onze klanten. Toch is één ding gelijk gebleven en dat is onze omgang met mensen! Persoonlijk contact is en blijft enorm belangrijk én juist daarin zijn wij onderscheidend. Als financieel alleskunner ga ik dan ook graag met mensen in gesprek. Bij ons op kantoor of gewoon lekker bij u thuis aan de keukentafel. Ik neem de tijd voor u, zodat we elkaar goed leren kennen. Op deze persoonlijke wijze realiseer ik vervolgens een financieel advies en oplossing op maat wat aansluit bij uw individuele situatie.

Hoewel ik graag aan het werk ben, vind ik het fijn om leuke dingen te doen mijn gezin (Marije, Stan & Vinz) en samen lekkere boswandelingen te maken met onze hond Bibi. Varen en mountainbiken in de prachtige omgeving van Steenwijk vind ik schitterend. Ik kijk dan ook uit naar de zomermaanden waarin alles een beetje mooier en leuker wordt.”

Tom Holtzer

Verzekeringsadviseur
Timothy Hiemstra

Timothy Hiemstra

Hypotheekadviseur

“Welkom, ik heet Timothy Hiemstra. Sinds jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de financiële wereld en voel ik de drive om klanten te kunnen helpen met hun financiële zaken. Van kleine tot grote vraagstukken. Na mijn studie heb ik eerst bij een grootbank in de keuken gekeken. Al snel wist ik, dat dit niet de plek is waar ik thuis hoor. Ik word veel blijer om onafhankelijk te kunnen adviseren en altijd met maar één belang, namelijk die van de klant. 11 jaar geleden ben ik bij De Hypotheker gestart als hypotheekadviseur en heb ik mij op verschillende kantoren verder mogen ontwikkelen. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan en bagage gekregen.

Sinds 2021 werk ik bij Van Campen & Dijkstra, een bedrijf wat echt bij mij past. Onafhankelijk, transparant, lokaal, betrokken, geïnteresseerd in de persoon en er ‘echt’ zijn voor de klant. Geen mooie beloftes, maar gewoon goed je werk doen en die extra stap durven zetten. Het lijkt me leuk u in het echt te ontmoeten, zodat u kan helpen bij al uw hypotheekvragen. Neem gerust contact met me op.”

Waarmee kunnen wij je helpen?

Verzekeringen

Waar ben je wel en niet voor verzekerd? Zijn je verzekeringen up to date? Sluit alles goed op elkaar aan? Dit kan veel van je vragen. Wij maken verzekeringen eenvoudiger, duidelijker en leuker. Daarom nemen we de rust en de ruimte om alles uit te leggen. Geen vraag is te gek. En alles onder één dak. Wij adviseren, jij kiest.

RegioBank

Betalen en sparen zoals jij dat wilt. Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Er is altijd een betaalrekening die bij je past. Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je jouw spaarwens te vervullen. Je bankzaken op de manier die bij jou past; de ene keer online, de andere keer kom je binnen wandelen.

Hypotheek

Nieuwe woning, overwaarde benutten of je huis verduurzamen? Onafhankelijk advies passend bij jouw situatie.

Voor helder advies, bij het aanvragen of tijdens de looptijd, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons gratis hypotheekadvies krijg je antwoord op al je hypotheek vragen.

Ga naar de bovenkant