Assurantiekantoor Geertsma wordt Van Campen & Dijkstra Gaasterlân

Met de overname van Geertsma Assurantiën in Balk krijgt Van Campen & Dijkstra een dertiende vestiging in het noorden. Per 1 december 2023 wordt de bedrijfsnaam aangepast en gaan de bestaande klanten van Geertsma over. Ook gaan de medewerkers van Geertsma mee naar de nieuwe setting.

Job Steenland, eigenaar van Van Campen & Dijkstra, over deze overname. “De huidige eigenaar van assurantiekantoor Geertsma, Tjitze Bouma, was op zoek naar een overnamekandidaat om het stokje over te dragen. Daarvoor zocht hij een organisatie die dezelfde visie heeft en een persoonlijke aanpak hanteert, zodat de klanten minimaal hinder ondervinden van de overname. Want klantbelang staat altijd voorop, ook bij ons.”

Nieuwe gezichten

Bij deze nieuwe stap van Van Campen & Dijkstra zijn Ysbrand Hempenius en Tjalling Postma de nieuwe eigenaren van de vestiging in Balk, die vanaf nu verder gaat onder de naam: Van Campen & Dijkstra Gaasterlân.

De visie van Van Campen & Dijkstra is dat lokale kantoren altijd bemand zijn door lokale gezichten. Voor de klant voelt dat vertrouwd. Nieuwe eigenaar Ysbrand Hempenius geeft aan: “Ik ben zelf ook woonachtig in de regio en weet daarom dat dit kantoor en de klanten goed bij mij passen. We spreken letterlijk en figuurlijk dezelfde taal. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe stap in het ondernemerschap”. Mede-eigenaar Tjalling Postma vervolgt: “Als financieel adviseur heb ik al meerdere mensen uit de regio mogen helpen met hun hypotheek en verzekeringen en dat blijf ik doen, maar nu vanuit een nieuwe bedrijfsnaam. Met Van Campen & Dijkstra Gaasterlân bedienen we niet alleen de klanten in Balk maar echt de gehele streek. Een prachtige uitdaging in een prachtige regio!”

Tjalling en Ysbrand werken beiden al heel wat jaren in deze branche en hebben de afgelopen twee jaar samengewerkt bij dezelfde werkgever. Zij hadden de wens om voor zichzelf te beginnen en dit was mogelijk bij Van Campen & Dijkstra. “Wij zijn blij met deze twee jonge enthousiastelingen waarmee we gezamenlijk het vennootschap zijn aangegaan. Door deze twee regiokenners breidt deze vestiging zijn regiofunctie uit. Dat is toch prachtig!” zegt Job Steenland.

Job Steenland, Ysbrand Hempenius en Tjalling Postma

Weinig veranderingen en bekende gezichten

Er verandert eigenlijk helemaal niets voor de bestaande klanten, alleen de naam. Want het kantoor blijft gewoon gevestigd op de Eigen Haard in Balk en de klant komt daar de voor hem bekende medewerkers tegen. Vanaf nu alles onder één dak bij Van Campen & Dijkstra Gaasterlân, voor de particulier en de ondernemer. Een kantoor waar je nog steeds gewoon even binnen kunt lopen, zoals men ook al gewend was in Balk.

Samenwerking Söderberg & Partners

Van Campen & Dijkstra heeft Söderberg & Partners gekozen als partner om haar groeistrategie in Noord-Nederland te versnellen. Het Zweedse bedrijf heeft een minderheidsbelang in Van Campen & Dijkstra en ondersteunt ons op het gebied van risicobeheer, employee benefits en innovatieve financiële analyse. Zij zijn ook een bedrijf dat snel zijn positie in de Nederlandse assurantie- en pensioenadviesmarkt versterkt.

Vragen?

Was je klant van Geertsma Assurantiën en wil je in contact komen met jouw vaste contactpersonen? Je kunt hen op de volgende manier bereiken: telefonisch via 0514 – 603 360 of stuur een mail naar gaasterlan@vancampendijkstra.nl. Uiteraard kun je ook gewoon het kantoor bezoeken, waar de koffie altijd klaar staat.

Heb je ook een klantenportefeuille ter overname? Neem dan contact op met Job Steenland.

  • 6 november 2023
  • 3 min leestijd
  • Algemeen

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant