Apple Pay nu ook beschikbaar bij RegioBank

De Volksbank, waar RegioBank een onderdeel van is, brengt Apple Pay uit voor zijn klanten. Dit was al mogelijk voor Android toestellen. Maar vanaf nu kunnen gebruikers van RegioBank ook met de betalingsdienst van Apple overweg.

Mobiel Betalen bij RegioBank

Contactloos betalen met je mobiel is snel, makkelijk én veilig. Niet meer je pinpas mee nemen om iets te betalen, maar betalen met een Android toestel of via Apple Pay. Sinds deze week kunnen RegioBank-klanten betalen via Apple Pay op een ondersteunde iPhone, iPad, Apple Watch of Mac. Klanten kunnen deze nieuwe functie activeren via de recentste versie van de Mobiel Bankieren-app.

Gefaseerd uitgerold

De Volksbank heeft naar eigen zeggen gekozen voor een ‘gefaseerde uitrol’, zodat het bedrijf ‘controle en overzicht op de livegang’ kon houden. Zij werkt al langer aan Apple Pay-ondersteuning voor de verschillende banken die vallen onder de Volksbank. Het bedrijf liet in 2020 al weten dat het in gesprek is met Apple. In september 2021 werd officieel bevestigd dat RegioBank werkt aan Apple Pay-support, maar gaf toen geen indicatie wanneer die functie uitgebracht zou worden. De app van RegioBank kreeg vorige maand al ondersteuning voor Apple Wallet, een vereiste voor Apple Pay. En nu is het echt zo ver, dat je er mee kunt betalen als je een RegioBank betaalrekening hebt.

Voordelen van Mobiel Betalen

Mobiel Betalen werkt zoals contactloos betalen met je pinpas, maar dan met onder andere je telefoon. En het is net zo veilig. De voordelen zijn:

  • Reken razendsnel af
  • Geen pincode meer nodig
  • Laat je betaalpas thuis
  • Betaal met je telefoon of Apple Watch

Hulp nodig bij activeren?

Hoe je Mobiel Betalen moet installeren, via Android of Apple Pay, vind je hier. Of loop even bij ons binnen in Gorredijk, Grou, Harlingen, Sneek of Steenwijk. Dan helpen we je ter plekke.

  • 11 mei 2022
  • 2 min leestijd
  • Bankzaken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Dinie Visser
Dinie Visser

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant