Assurantiekantoor AdviesNet wordt Van Campen & Dijkstra Drachten

Van Campen & Dijkstra opent een twaalfde vestiging middels de overname van AdviesNet in Drachten. Deze uitbreiding van het kantorennetwerk in Friesland is per 1 november 2023. Niet alleen de klanten van AdviesNet zijn overgenomen, ook de acht medewerkers krijgen een nieuwe plek binnen de organisatie van Van Campen & Dijkstra.

Minimale wijzigingen

Na 13 jaar neemt ondernemer Renee Lagerwaard afscheid van zijn bedrijf, dat in 2003 opgericht is door zijn ouders Rob en Dineke Lagerwaard. “Maar voor de klanten verandert er eigenlijk niet veel. Ze blijven verzekerd van een goede dienstverlening en blijven contact houden met de bekende gezichten van AdviesNet. Alleen de naam wijzigt.” vertelt Van Campen & Dijkstra eigenaar en directeur Job Steenland.

Locatie

Momenteel wordt er gezocht naar een nieuwe locatie voor het kantoor dat voldoet aan onze eisen. De huur van het pand aan de Stationsweg in Drachten is opgezegd per einde van het jaar. Waar de nieuwe locatie is, is nog niet bekend. “Het nieuwe kantoor zoeken wij in Drachten, waar we in de toekomst ook het dienstenpakket van RegioBank gaan uitbreiden met een kasfunctie. Dit betekent dat de klant straks ook geld kan opnemen en storten op het nieuwe kantoor. Maar daar later meer informatie over.”

Team

Het team van Van Campen & Dijkstra Drachten gaat geleid worden door Elbrig van der Meulen. Onze visie is dat de lokale kantoren altijd bemand zijn met lokale gezichten. Dat voelt vertrouwd voor de klant en je spreekt letterlijk en figuurlijk dezelfde taal. Elbrig is geboren en getogen in Drachten en is al jaren actief in de branche.

Elbrig van der Meulen en Job Steenland

“Ik heb er enorm veel zin in om met een nieuw team de klanten in mijn regio te gaan bedienen. En dat ik deze kans krijg, is een cadeautje!” zegt Elbrig. Samen met adviseurs Niek Klasema en Niels Hamoen, beide al werkzaam voor Van Campen & Dijkstra, én de AdviesNet collega’s gaat zij het lokale bedrijf vorm geven.

Samenwerking Söderberg & Partners

Van Campen & Dijkstra heeft Söderberg & Partners gekozen als partner om haar groeistrategie in Noord Nederland te versnellen. Het Zweedse bedrijf heeft een minderheidsbelang in Van Campen & Dijkstra en ondersteunt ons op het gebied van risicobeheer, employee benefits en innovatieve financiële analyse. Zij zijn ook een bedrijf dat snel zijn positie in de Nederlandse assurantie- en pensioenadviesmarkt versterkt.

Vragen?

Was je klant van AdviesNet en wil je in contact komen met jouw vaste contactpersonen? Je kunt hen op de volgende manier bereiken: telefonisch via 0512 – 549 500 of stuur een mail naar drachten@vancampendijkstra.nl.

Heb je ook een klantenportefeuille ter overname? Neem dan contact op met Job Steenland.

  • 1 november 2023
  • 2 min leestijd
  • Algemeen

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant