Drie maanden uitstel aflossing hypotheken RegioBank

RegioBank klanten die door het coronavirus in financiële problemen komen kunnen rekenen op passende oplossingen. Waaronder het aflossen van hun hypotheek maximaal met drie maanden pauzeren.

Hulp bij betalingsproblemen

Als gevolg van het coronavirus en de maatregelen die het kabinet heeft genomen, is het mogelijk dat je je hypotheek niet meer kan betalen. Wij begrijpen dat dit een heel vervelende situatie voor jou is. Wij willen je hier zoveel mogelijk mee helpen. Vraag ons gerust om hulp, dan nemen wij contact met je op en helpen je verder.

Bel het Hulpteam Hypotheken: 030 – 219 7010. Mailen kan ook: hulpteamhypotheken@regiobank.nl. Zij maken dan een afspraak voor je met een adviseur van het Hulpteam. Zij brengen jouw situatie in kaart en bespreken de mogelijke oplossingen. Dit advies is gratis en vrijblijvend.

Wil je liever contact met je adviseur?

Jouw eigen adviseur kan je helpen om meer inzicht te krijgen over jouw financiële situatie. Zoals welke inkomsten en uitgaven je hebt, wat jouw woning waard is en of je misschien al hebt afgelost op jouw hypotheek. Ook kan hij je aanmelden bij het Hulpteam hypotheken. Dit Hulpteam zoekt samen met jou naar passende oplossingen om te voorkomen dat je een betalingsachterstand oploopt.

  • 4 maart 2021
  • 1 min leestijd
  • Bankzaken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Dinie Visser
Dinie Visser

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant