Financiële zaken: een terugkerend thema in jouw leven

Financiële zaken worden vaak niet leuk gevonden, kosten wat tijd en veel vinden het nogal ingewikkeld. Wanneer jij jezelf hierin herkent, is dit echt een artikel voor jou. Wij motiveren je graag om je financiële zaken niet voor je uit te schuiven maar aan te pakken!

Voornamelijk 35-minners staan niet persé te springen bij het regelen van hun financiële zaken. Dat is zeker begrijpelijk, maar niet erg handig. De overheid verwacht namelijk dat wij steeds meer zelf verantwoordelijk worden voor onze financiële toekomst.

Financiële keuzes

Het gevoel dat sommigen na sporten ervaren, die voldoening, dat gevoel kun je ook hebben wanneer je jouw financiële administratie weer hebt bijgewerkt. Je moet soms een drempel over om eraan te beginnen, maar daarna heb je een voldaan gevoel. Veel financiële keuzes in je leven zijn verbonden aan grote momenten in je leven. Denk aan samenwonen, trouwen, kinderen of het kopen van een huis. Ook pensioen, ontslag, een echtscheiding en overlijden horen hierbij. Kortom, financiële zaken zijn een terugkerend thema in een ieders leven.

De toekomst

Er zijn financiële zaken, zoals het terugvragen van je belastinggeld als particulier, die je prima nog een week voor de deadline kunt regelen. In tegenstelling tot andere financiële zaken, zoals het sparen voor je pensioen, daar kun je maar beter op tijd mee beginnen. Hierdoor heb je tijdens je pensioen meer te besteden

Tijd voor verandering

Financiële zijn soms ingewikkeld, dat weten wij ook. Dit heeft vaak ook te maken met het feit dat aan financiële beslissingen vaak grote gevolgen vastzitten. Hierom is het belangrijk om op tijd te starten met het op orde stellen van jouw financiële zaken.

Schakel een specialist in

Wij bij van Campen & Dijkstra hebben een groot team aan specialisten die jou op een professionele manier bij kunnen staan. Vind jij het lastig om jouw financiële zaken op orde te krijgen of heb je er gewoon geen zin in? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Zij staan voor je klaar en helpen je met al je vragen over hypotheken, verzekeringen, leningen, sparen, vermogen opbouwen en meer.

  • 19 april 2021
  • 2 min leestijd
  • Bankzaken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Dinie Visser
Dinie Visser

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant