Hypotheek Drachten vanaf nu Van Campen & Dijkstra

Sinds 1 november 2023 was Van Campen & Dijkstra al actief in Drachten. Met de overname van Adviesnet Drachten begon ook de zoektocht naar een nieuwe locatie. Die werd gevonden aan de Markt 4, waar tot voor kort Hypotheek Drachten gevestigd was. En niet alleen die locatie werd overgenomen, maar ook het bedrijf zelf.

Job Steenland, eigenaar van Van Campen & Dijkstra, over deze overname. “Ik kwam Douwe van Drogen, een van de eigenaren van Hypotheek Drachten, tegen tijdens een bijeenkomst. Omdat Douwe ook citymanager van Drachten is, vroeg ik hem of hij wellicht nog een goede plek wist waar wij ons kantoor konden gaan vestigen. Het verrassende antwoord was dat ik het kantoor aan de Markt in Drachten wel van hem en Siem Hiemstra kon overnemen. En het bedrijf erbij!” Per 1 januari 2024 is deze overname werkelijkheid geworden. “Zo snel kunnen dingen gaan.”

Bekende én nieuwe gezichten

Adviseurs Douwe van Drogen en Siem Hiemstra en hun medewerkster Anna Bijker blijven werkzaam onder de vlag van Van Campen & Dijkstra Drachten. Daar komt Drachtster Niek Klasema bij. Naast hypotheekadvies staat hij ook klaar voor verzekeringsadvies. De zakelijke verzekeringsadviseurs op deze locatie zijn Niels Hamoen en Evert Jan Noordhof. De dagelijkse leiding in Drachten wordt overgenomen door Elbrig van der Meulen. Al met al een mix van bekende én nieuwe gezichten en specialisten.

De visie van Van Campen & Dijkstra is dat lokale kantoren altijd bemand zijn door lokale gezichten. Voor de klant voelt dat vertrouwd. Nieuwe vestigingsmanager Elbrig van der Meulen geeft aan: “Ik kom zelf uit de regio Drachten. Het voelt dan ook als thuiskomen om hier na een aantal jaren weggeweest te zijn weer aan de slag te gaan. Naast vestigingsmanager ben ik ook adviseur op het gebied van verzekeringen en bankzaken. Ik heb heel veel zin om de Drachtsters te ontmoeten en ze persoonlijk te adviseren op financieel vlak. En met het verdwijnen van de grootbanken uit het straatbeeld, springen wij als zelfstandig adviseur van RegioBank graag in het gat dat zij achterlaten. Bij ons kan de klant nog gewoon binnenlopen.”

Directeur Job Steenland vervolgt: “We zijn blij dat de bekende gezichten van Hypotheek Drachten bij ons werkzaam blijven. Daarmee kunnen we de continuïteit voor de bestaande klanten ook waarborgen.”

Douwe, Job en Siem

Openingstijden

De openingstijden van het kantoor aan de Markt 4 veranderen niet. Voor verzekeringen en hypotheekvragen kan men hier van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur terecht.

Voor RegioBank-vragen zijn de openingstijden iets anders. Mensen kunnen hiervoor langskomen op maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op woensdag- en donderdagochtend tussen 9.00 en 12.30 uur. Elbrig: “We hopen dat we de RegioBank-openingstijden op niet al te lange termijn kunnen uitbreiden. We werken er hard aan om dit voor elkaar te krijgen. Klanten die buiten de RegioBank-openingstijden langs willen komen, kunnen het best eerst even bellen om een afspraak te maken. Dan weten ze zeker dat ze geholpen kunnen worden.”

Samenwerking Söderberg & Partners

Van Campen & Dijkstra heeft Söderberg & Partners gekozen als partner om haar groeistrategie in Noord-Nederland te versnellen. Het Zweedse bedrijf heeft een minderheidsbelang in Van Campen & Dijkstra en ondersteunt ons op het gebied van risicobeheer, employee benefits en innovatieve financiële analyse. Zij zijn ook een bedrijf dat snel zijn positie in de Nederlandse assurantie- en pensioenadviesmarkt versterkt.

Vragen?

Was je klant van Hypotheek Drachten en wil je in contact komen met jouw vaste contactpersonen? Je kunt hen op de volgende manier bereiken: telefonisch via 0512 – 54 54 54 of stuur een mail naar drachten@vancampendijkstra.nl. Uiteraard kun je ook gewoon het kantoor bezoeken, waar de koffie altijd klaar staat.

Heb je ook een klantenportefeuille ter overname? Neem dan contact op met Job Steenland.

  • 2 januari 2024
  • 3 min leestijd
  • Algemeen

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant