Klanten Stad Sneek Verzekeringen verhuizen naar Van Campen & Dijkstra

Een nieuw onderdak voor de klanten van Stad Sneek Verzekeringen. Vanaf 1 maart 2024 kunnen zij voor hun verzekeringsvragen terecht bij Van Campen & Dijkstra in Sneek. Dinie Visser en haar collega’s ontvangen ze daar met open armen.

Nieuwe fase

Na 40 jaar heeft Stoffel Boersma besloten te stoppen met zijn verzekeringskantoor. Stoffel: “Ik kijk terug op een tijd met mooie belevenissen en goede contacten met mijn klanten. Ik vind het belangrijk dat de belangen van mijn klanten goed worden behartigd en met zorg worden beheerd. Daarom heb ik na gesprekken met Job Steenland van Van Campen & Dijkstra besloten de verzekeringsportefeuille per 1 maart 2024 over te dragen aan hun vestiging in Sneek.”

“Dat is niet niks, je levenswerk toevertrouwen aan een andere partij. Wij zijn erg trots dat we dit met elkaar hebben kunnen realiseren.” zegt Job Steenland, directeur en eigenaar van Van Campen & Dijkstra.

Persoonlijke overdracht

Dinie Visser, vestigingsleider bij de vestiging van Van Campen & Dijkstra in Sneek heeft al kennisgemaakt met een aantal klanten van Stad Sneek. “Stoffel en ik hebben al veel klanten bezocht om hen te informeren over dit overnamenieuws. Zo weten deze mensen wie ik ben en dat ze vanaf 1 maart bij mij terecht kunnen met hun verzekeringsvragen. Dat vind ik belangrijk, want net als bij Stad Sneek zijn we bij Van Campen & Dijkstra ook lokaal en persoonlijk betrokken.”

Klanten waar Stoffel en Dinie niet op bezoek zijn geweest, zijn inmiddels via een brief geïnformeerd over het nieuws.

Dinie Visser met Stoffel Boersma

Per 1 maart 2024 is ook in onze systemen de knop omgezet. Klanten ontvangen vanaf nu ook hun correspondentie, zoals polissen en facturen vanuit Van Campen & Dijkstra.

Alles onder één dak

Nieuw voor de voormalige klanten van Stad Sneek is dat zij naast verzekeringen ook hun bankzaken en hypotheek kunnen regelen bij Dinie. Zowel privé als zakelijk. Want Van Campen & Dijkstra heeft alles onder één dak en is ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Zo kan iedereen voor alle financiële vraagstukken terecht bij één partij.

Vragen?

Was jij klant bij Stad Sneek Verzekeringen en wil je in contact komen met Dinie of een van haar collega’s? Dat kan natuurlijk. De koffie en thee staan altijd klaar. Klik op onderstaande button voor de contactgegevens.

Heb jij ook een klantenportefeuille ter overname? Neem dan contact op met Job Steenland.

  • 1 maart 2024
  • 2 min leestijd
  • Algemeen

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant