Klantenportefeuille Van der Walle verhuist naar Van Campen & Dijkstra

Een nieuw onderdak voor de klanten van Assurantiekantoor van der Walle B.V. uit Steenwijk. Sinds 1 januari 2022 zijn zij overgedragen aan de Van Campen & Dijkstra vestiging in Steenwijk waar Tom Holtzer en Magriet Logtmeijer ze met open armen ontvangen.

Nieuwe fase

Na ruim 77 jaar en drie generaties verder zijn Vera en Valéry van der Walle gestopt met hun assurantiekantoor aan de Kornputsingel 46 in Steenwijk. Na gesprekken met Job Steenland en Tom Holtzer heeft familie Van der Wal besloten om de klantenportefeuille over te dragen aan Van Campen & Dijkstra. “En dat is niet niets, je levenswerk toevertrouwen aan een andere partij. Wij zijn erg trots dat we dit met elkaar hebben kunnen realiseren”, zegt Job Steenland, directeur en eigenaar van Van Campen & Dijkstra.

‘Steenwiekers’

“Het klantenbestand bestaat grotendeels uit Steenwiekers en hoe mooi is het dat we die met onze vestiging vanuit dezelfde plaats kunnen blijven bedienen”, zegt Tom Holtzer die sinds 19 mei 2020 een verzekeringswinkel heeft in Steenwijk als onderdeel van Van Campen & Dijkstra. “De klanten hoeven zelfs maar 30 meter verder te lopen, want onze vestiging zit op Kornputsingel 54”. De huidige verzekeringspolissen zijn reeds overgezet en Tom en Magriet zijn vijf dagen in de week op de vestiging aanwezig om vragen te beantwoorden, advies te geven en mutaties door te voeren.

Alles onder één dak

Het nieuwe voor deze overdragen klanten is dat zij naast verzekeringen, nu ook bij hun verzekeraar in Steenwijk terecht kunnen voor hypotheken en voor bankzaken via RegioBank. Zowel privé als zakelijk. Zo kan iedereen voor alle financiële kwesties terecht bij één partij die alles onder één dak heeft. En dat is waar Van Campen & Dijkstra voor staat, de persoonlijke adviseur in de buurt.

Stokje over geven

De komende periode staat Tom, samen met Magriet, de nieuwe klanten te woord om kennis te maken en meer te vertellen over zijn bedrijf in Steenwijk. De overname is bestempeld met een mooie foto van Vera en Valéry van der Walle en Tom Holtzer, waarbij symbolisch het stokje – in dit geval het oude bord – wordt overgegeven.

Vragen?

Bent u klant geweest bij Van der Walle en wilt u in contact komen met Tom of Magriet? Dat kan natuurlijk. De koffie en thee staan altijd klaar. Klik op onderstaande button voor de contactgegevens van uw nieuwe aanspreekpunt.

Heeft u ook een klantenportefeuille ter overname? Neem dan contact op met Job Steenland.

  • 18 januari 2022
  • 2 min leestijd
  • Algemeen

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Adisa
Adisa Terzic-Huremovic

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant