Klantverhaal van Dennis & Geesjen

Wij zijn Dennis en Geesjen en wonen samen in onze mooie koopwoning aan het water te Akkrum. Ik, Geesjen, ben werkzaam in de zorg en mijn vriend Dennis werkt als pakketbezorger voor PostNL. Samen hadden wij een grote wens om voor een leuke starterswoning te gaan met als vereiste dat deze woning zich aan het water zou bevinden.

Ik kom oorspronkelijk uit Terherne en ben als kind opgegroeid in een huis aan het water, dit is dan ook de reden dat we wilden gaan voor een fijne woning aan het water. Het voelt voor mij echt als thuiskomen!

Toen we zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die we hadden, hebben we vrij snel besloten om er een hypotheekadviseur bij te betrekken. Via Sietze Eelsingh, een adviseur van de RegioBank die ook onze verzekeringen behartigt, zijn we bij hypotheekadviseur Pauline van Van Campen & Dijkstra terecht gekomen. Sietze staat goed bekend in Akkrum, vandaar dat we ook gelijk vertrouwen hadden in Van Campen & Dijkstra.

Dit goede voorgevoel werd gelijk bevestigd toen we met Pauline in contact kwamen. Zij heeft ons op een persoonlijke en professionele manier super goed geholpen. Tijdens de afspraken aan huis hebben we alle opties besproken en konden we haar daarnaast altijd via WhatsApp bereiken.

Onze wens, namelijk een koopwoning aan het water, is uitgekomen mede dankzij de fantastische hulp van Van Campen & Dijkstra. Dit hadden wij een jaar geleden niet durven dromen!

– Dennis en Geesjen

  • 12 april 2021
  • 1 min leestijd
  • Hypotheken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Timothy
Timothy Hiemstra

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant