Klantverhaal van Dicky

Overstappen van bank of verzekeraar is voor veel mensen nogal een ding. Toch kost het minder moeite dan de meeste mensen denken. En helemaal als je overstapt naar Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank. Want wij regelen alles voor je, van A tot Z. Dat ervoer ook Dicky de Jong (“zeg maar Dicky hoor!”) uit IJlst.

Dicky is een vrolijke kerel. Hij is altijd werkzaam geweest bij het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Acht jaar geleden ging hij met pensioen, maar hij verveelt zich nooit. Overdag is hij vaak in Sneek te vinden: lekker wandelen door het centrum en een praatje maken met bekenden. Maar ook is hij de trotse opa van maar liefst 9 kleinkinderen, waar hij vaak op past.

Bank in de buurt

Dicky wist wel dat Sneek een bank rijker was geworden, maar toen zat hij nog bij een andere bank. Toen die bank de deuren in de stad sloot, nam hij de beslissing om het kantoor van Van Campen & Dijkstra aan de Singel in Sneek binnen te stappen. “De bank waar mijn rekeningen liepen ging dicht. En ik wil voor mijn bankzaken niet naar een andere stad hoeven reizen. Ik wil gewoon één vaste contactpersoon, zodat ik niet elke keer mijn verhaal aan iemand anders hoef te doen.” zegt hij.

Alles geregeld

Dinie Visser, adviseur bankzaken bij Van Campen & Dijkstra regelde de overstap naar RegioBank voor Dicky. En inmiddels is hij bijna kind aan huis bij haar. “Dinie heeft alles voor me geregeld. Ze heeft een nieuwe rekening voor me geopend bij RegioBank en ze heeft me geholpen om wat handigheid te krijgen in het bankieren. Ze heeft de overstapservice van mijn oude bank naar RegioBank in gang gezet en ook heeft ze de opheffing van de oude rekening voor mij geregeld. Ik heb er geen omkijken naar! En het mooiste: ze heeft zelfs speciaal voor mij groene thee gekocht, omdat ik die altijd drink! Waar vind je nog zo’n bank?”

Snel gefinancierd

Een tijdje geleden wilde Dicky een andere auto kopen, maar hij kreeg dat niet helemaal rond. “Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben weer naar Dinie gegaan. Samen met haar collega Niek Klasema heeft ze een lening voor me geregeld. En dat zonder lang te hoeven wachten.” zegt hij. “Het kan dus nog steeds gewoon: een bank in de buurt waar ze je kennen en waar je alles kunt regelen.”

Verzekeringen

Ook zijn verzekeringen heeft Dicky onlangs bij Van Campen & Dijkstra ondergebracht. En ook daarbij werd al het gedoe hem uit handen genomen: “De opzegging bij de andere verzekeraar werd voor mij gedaan. En het is toch wel zo handig om je bankzaken en je verzekeringen op 1 plek geregeld te hebben.” Dinie vult aan: “En dat is precies waar wij voor staan: alles onder één dak, lokaal en persoonlijk. En hoe gezellig is het als Dicky zo nu en dan even komt binnenlopen!”

Ambassadeur

Op social media kan Dicky het ook niet laten om zijn enthousiasme over RegioBank te laten horen. “Laatst zag ik op Facebook een bericht van iemand die wel drie keer van Sneek naar Leeuwarden was gereisd om iets te regelen bij de bank. Toen heb ik daaronder gereageerd dat er ook gewoon een RegioBank in Sneek zit en dat je daar zo binnen kan lopen. Het bericht werd direct geliket!” Dinie lacht erom: “Met zulke klanten heb je toch geen reclamecampagne meer nodig?”

Ook overstappen?

Wil jij ook zonder gedoe overstappen met je bankzaken, je verzekeringen en of je hypotheek? Kom dan langs bij één van onze Van Campen & Dijkstra RegioBank vestigingen. In Sneek tref je Dinie aan, maar bij de andere vestigingen hebben wij ook lokale adviseurs die je graag persoonlijk advies geven. En ook daar kun je gewoon binnenlopen.

  • 5 juni 2023
  • 3 min leestijd
  • Bankzaken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Dinie Visser
Dinie Visser

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant