Klantverhaal van Menno en Ellis

Jonge huizenzoekers hebben het niet altijd gemakkelijk op de huizenmarkt. Wij kijken dan altijd graag naar wat er wél mogelijk is. Zo ook bij Menno en Ellis. Onze hypotheekadviseur Pauline Kuiper in Harlingen heeft hen in 2022 geholpen met de hypotheek toen zij hét droomhuis vonden voor hun piepjonge gezin.

Menno is 26 en werkt als informatiebeveiligingsadviseur bij een gemeentelijke werkorganisatie. Ellis is 25 en werkt als zorgkundige in de ouderenzorg. Samen hebben zij twee jonge kindjes; Sef van 3 en Fien van 1.

“In eerste instantie kwamen wij voor een oriënterend gesprek bij Van Campen & Dijkstra. Menno was net met zijn nieuwe baan gestart en ons tweede kindje Fien kwam eraan. Het huis werd te klein en om die reden wilden wij graag verhuizen”, vertelt Ellis. “Wij huurden op dat moment een woning van de woningbouwvereniging en wilden graag een eigen huis”.

Goed voorbereid op pad

“Het oriënterende gesprek was op een woensdag en ondertussen hadden wij al een aantal bezichtigingen ingepland. Het huis dat wij uiteindelijk hebben gekocht, gingen wij de vrijdag na het oriënterende gesprek bekijken. Dat was fijn, want wij wisten precies welke financiële mogelijkheden wij hadden. Van onze adviseur Pauline hadden wij ook een duidelijke richtprijs meegekregen en zo wisten wij wat we eventueel konden bieden. Door de situatie op de woningmarkt hebben wij wel moeten overbieden, maar die mogelijkheid hadden wij gelukkig.”

Soepel

“Het vervolg hebben wij zeer positief ervaren. Nadat ons bod was geaccepteerd ging de hypotheekadviseur gelijk aan de slag om alle documenten in orde te maken. Bij van Campen & Dijkstra werken ze met een digitaal klantportaal waarin wij duidelijk konden zien welke documenten aangeleverd moesten worden. Op die manier verliep het proces van het aanleveren van alle documentatie voor ons soepel. Vragen werden altijd snel opgepakt en onze hypotheek was al gauw rond.”

Persoonlijk

“De betrokkenheid van Van Campen & Dijkstra viel op. Een toegankelijke benadering van de hypotheekadviseur die goed met je meedenkt en ook eerlijk is over de mogelijkheden. Dat persoonlijke, dat merkten we aan alles. Bijvoorbeeld doordat wij WhatsAppjes ontvingen van Pauline met de vraag hoe het was gegaan bij de bezichtiging. Dat geeft echt een persoonlijk en vertrouwd gevoel.”

Hele pakket

“Naast dat wij onze hypotheek hebben geregeld via Van Campen & Dijkstra hebben wij ook een verzekeringspakket afgesloten. Wij vinden het fijn dat veel verzekeringen in een bundel zitten en dat we er verder geen omkijken naar hebben. Wij hebben het tenslotte druk genoeg met twee jonge kinderen in huis. Op die manier ontzorgt Van Campen & Dijkstra een hoop.”

Fijne ervaring

“Voor ons was het de eerste keer dat we een woning kochten, maar wij hebben bij het hele proces van de hypotheek geen problemen ervaren. Wij raden dan ook alle starters aan om goed voorbereid op huizenjacht te gaan. Je kan gerichter zoeken en voorkomt teleurstellingen. Hierdoor verliep bij ons echt alles super vlot. En dat is precies wat je wilt bij de aankoop van een woning.”

Ook een gesprek plannen?

Ben je net zoals Menno en Ellis ook een starter op de woningmarkt? Wij kijken graag met je mee wat wél kan. Altijd onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw wensen en jouw situatie. Maak een vrijblijvende afspraak met Pauline Kuiper of één van onze andere hypotheekadviseurs.

  • 10 maart 2023
  • 3 min leestijd
  • Hypotheken

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Timothy
Timothy Hiemstra

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant