Klantverhaal van Stefan en Caroleyn

De meeste mensen kennen Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank in Sneek wel als adviseur voor particuliere verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Maar niet iedereen weet dat wij ook klaar staan voor ondernemers. Een zakelijke bankrekening of spaarrekening, maar ook een bedrijfshypotheek of een zakelijk verzekeringsadvies: bij Van Campen & Dijkstra regelen we het. Zo ook voor Stefan en Caroleyn van Warenhuis & Drogisterij De Jong in Heeg.

Warenhuis De Jong heeft een rijke historie in het dorp Heeg. Het is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1890. In 2019 namen Stefan en zijn vrouw Caroleyn het stokje over van de vader van Stefan. Daarnaast hebben zij ook de drogisterij overgenomen en  heeft het bedrijf de huidige naam Warenhuis & Drogisterij De Jong gekregen. Stefan en Caroleyn runnen de zaak samen met werknemer Jeltsje. Hun zakelijke bankzaken en verzekeringen hebben ze geregeld bij Dinie Visser van Van Campen & Dijkstra in Sneek.

Handig

Stefan vertelt: “Wij waren al bekend met RegioBank. Onze zakelijke rekening liep bij een andere vestiging. Maar toen we hoorden dat er ook een RegioBank-vestiging in Sneek kwam, hebben we onze rekening over laten zetten. Dat kon heel eenvoudig. Het is voor ons veel handiger om in Sneek te bankieren, gezien de kortere reistijd.”

Storten of pinnen

Het is voor zakelijke klanten ook mogelijk om geld af te storten op het kantoor in Sneek. “Dat is voor ons ideaal. We brengen de contante omzet naar Sneek en hoeven er verder niet meer naar om te kijken. Dinie zorgt dat het geld op onze rekening wordt bijgeschreven.” zegt Stefan. Naast contant storten heeft RegioBank ook mogelijkheden voor het kopen of huren van een betaalautomaat waarmee je als bedrijf pintransacties kunt doen. Dat regel je eenvoudig via de website van RegioBank.

Verzekeringen

Stefan heeft ook de verzekeringen voor zijn bedrijf geregeld via Van Campen & Dijkstra. “Bij de overname van het bedrijf hoorde ook de overname van het winkelpand. Het is natuurlijk belangrijk dat een en ander goed verzekerd is, mocht er iets gebeuren met de winkel. Voor de verzekeringen is adviseur Johan de Witte onze contactpersoon geworden. Hij is bij ons langs geweest en heeft alles goed voor ons op een rij gezet. We zijn blij met de korte lijntjes.”

Persoonlijk contact

“Inmiddels zijn wij anderhalf jaar klant en we zijn heel tevreden. Het mooie aan Van Campen & Dijkstra en Dinie is dat er nog direct persoonlijk contact is. Als ik een vraag heb, dan is een afspraak snel gemaakt. Ik hoef maar op de fiets te springen en langs te gaan om het te bespreken. En de koffie smaakt ook altijd goed bij Dinie!”

Laagdrempelig

Tot slot wil Stefan nog kwijt: “Ben je een lokale kleinschalige ondernemer en heb je behoefte aan laagdrempeligheid en direct contact? Dan zit je goed bij Van Campen & Dijkstra RegioBank in Sneek!”

Ook overstappen als ondernemer?

Ben jij net als Stefan en Caroleyn ondernemer en wil je ook je bankzaken en verzekeringen regelen bij jou in de buurt met een vaste contactpersoon? Of wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor een zakelijke financiering? Kom dan langs bij één van onze vestigingen. In Sneek is Dinie onze zakelijk adviseur, maar ook op de andere vestigingen helpen onze adviseurs je graag verder met je onderneming.

  • 12 juli 2023
  • 3 min leestijd
  • Zakelijk

Dit bericht delen

Heb je vragen?

Neem contact met me op

Pieter Nauta
Pieter Nauta

Gerelateerde berichten

Ga naar de bovenkant